מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    מורן
    16/10/2010

אמא שלי עוברת טיפולים כימותרפים, היא אישה אלמנה, יש לה רק את אחותי ואותי, אני עוד מעט מסיימת תואר ראשון, אחותי מפסידה ימי עבודה בשביל אימא כי יש לה תופעות לוואי קשות שמצריכות ביקור אצל רופא, ראשון שעבר הכדוריות הלבנות של אימא ירדו, אחותי הייתה איתה בבית חולים כי היה לי מבחן, מחר גם יש לי מבחן ולאמא שלי יש כאבים בפה, אני מפחדת שהיא תפסיד עבודה, אם אני לא מסיימת את כל חובותי האחרונים לתואר אני צריכה לשלם המון כסף קנס והאוניברסיטה זה מוסד קר ולא אנושי, אחותי רווקה בת 30, אני פוחדת שכל החיים היא תתפקד בתפקיד הבעל של אימא. יש לי חבר מקסים, מה יקרה אם יום אחד אעבור לגור איתו?? אחותי תקרוס?? אני דואגת לה מאוד, נקעתי את הרגל ולא תפקדתי בבית, היא קרסה כמעט, מה יקרה אם אמצא עבודה, עובדים חדשים לא יכולים לקחת חופשים כל הזמן, אחותי אייך שהוא עובדת וותיקה. יש לנו משפחה בכלללל לא תומכת, האחות של אמא יש לה שלושה ילדים קטנים שבקושי משתלטת עליהם עם בעל שלא עוזר לה, לאמא של של אמא שלי יש אלציימר, המשפחה מצד האבא שלי עושים את עצמם תומכים אך למעשה לא, האינליגנצייה הרגשית שלי גבוהה אני מרגישה ככה, וואי החיים נהיו "גהנום", אמא שלי מדוכאת ואומרת עשרות פעמים אני מצטערת שאני משבשת את החיים, כמובן שאנו מעודדים אותה ואומרים לה שלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• מה עושים? - תגובה

פסיה מונק
    17/10/2010

מורן היקרה,
    אין ספק שאת בעיצומו של קרב קשה.
    קחי אוויר...וחשבי היטב..מה עושים בעיצומו של קרב..האם חושבים מה יהיה בעתיד או שבשעת הקרב קודם כל נלחמים כדי לנצח ואת הדאגות דוחים לזמן אחר..תמיד יהיה זמן לחשוב עליהן.
    זה לא הזמן המתאים לניתוחים של מה יהיה ואיך אסתדר בעתיד..אמא חולה מאוד במחלה קשה- זה נתון עובדתי, וכרגע, את הבת שלה צריכה לעשות עם אחותך הכל כדי שאמא תחלים. כ ל השאר יחכה..
    ואולי אני נשמעת מעט אסרטיבית אבל זו הדרך היחידה להבראתה של אימך. לא לתת לה תחושה שהיא עול עליכן אלא להבהיר לה וגם לכן שכרגע הבריאות שלה נמצאת בראש סדרי העדיפויות. על כל הקשיים הכרוכים בכך.
    סרטן אף פעם לא מתגלה בעיתוי מתאים..לצערינו.
    את יכולה וצריכה להיעזר בעובדת סוציאלית מטעם בית החולים, שתעזור לך גם במישור הפיננסי..קיצבה מביטוח לאומי ועוד הקלות במיסים.
    ואת יכולה להתקשר אלי אם תרגישי צורך בכל עת
    רפואה שלמה ותחזיקי מעמד...כי אין בררה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה