מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעל מעשן, חולה סרטן לשעברליהיא25/04/2007
בעלי החלים לפני כחמש שנים מסרטן הריאות. הוא היה מעשן כבד כל חייו, אך גילה את הסרטן בזמן ולאחר מספר טיפולים וניתוחון הצליח להתגבר עליו. עכשיו הוא חי את חייו כרגיל...אבל מדיד פעם מגניב סיגריה. בהתחלה זה היה רק בבילויים, אבל אתמול כשסידרתי את הבית מצאתי במעיל שלו קופסא עם מצית. מצד אחד אני דואגת לו ומצד שני אני לא רוצה להיות אמא נודניקית...האם לתת לו לעשות כרצונו או לנסות להשפיע עליו?
הוא יודע מה עמדתי בנושא, אבל טוען שזה חלק מהכיף שלו ואחרי שהוא גילה את סכנת המוות הוא לא רוצה למנוע מעצמו הנאות.
אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון, אבל אני אשמח אם תעזרו לי. איך מתמודדים עם הגישה שלו? הא הוא עושה טעות חמורה ואני אמורה לנסות ולהשפיע עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהיא ברוכה הבאה לפורום...
אלי מצנר26/04/2007מי כמוך יודע שברגע שמחלימים מסרטן כל החיים מקבלים משמעות שונה,,,, לאחד זה היה מעין תמרור אזהרה, ולאחר מיכן הוא לוקח את עצמו בידיים ואומר לא עוד יש לי משפחה ילדים אני מחוייב לבריאותי ולמשפחתי,,,,,
והאחר אומר מרגע זה אני רוצה להנות עדיף שנות חיים קצרות ומהנות בהן ואעשה כל מה שאני אוהב... וכל זאת מבלי להתחשב בסביבה התומכת והאוהבת....
ד.א את שניהם אני מבין, אך לא בהכרח מקבל את הדרך השנייה בה הוא בוחר לחשוב אך ורק על עצמו
לסיום אין לי עיצה חד משמעית מעבר לכך שאני מצטרף להרגשתך וצערך,,,
אולי כדאי לפנות לפורום גמילה מעישון הנמצא גם כן באתר זה והלוואי ששם ימצא הפתרון לכאבך,,
ליבי ליבי עימך ....
מצורף קישור לפורום גמילה מעישון,,,, בהצלחה.
http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=71
יש להעתיק לשורת הכתובות וללחוץ Enter* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)