מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהרצון לבריאות ועד לאישפוז הכולל ניאבי נווה07/07/2011
מהרצון לבריאות ועד לאישפוז הכולל ניתוח
כתוצאה מהטיפול הרשלני של חברת תדהר אושפזתי פעמיים בבית החולים, כשבאשפוז האחרון נותחתי. התוצאה היא שחלקים מאיזור הניתוח ישארו רדומים למשך כל חיי. כסף שילמתי וסכנת חיים קיבלתי.
גם ניסיונות ההתפשרות לא צלחו, והם מסרבים בכל תוקף להתפשר איתי למרות הנזקים הכבדים שהם גרמו לי.
אני מזהיר את כל מי שקורא מכתב זה לבל יעז לקבל שרותי רפואה מחברת תדהר, חברה שלא יודעת לקבל אחריות על מטופליה.
אבי נווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחוק מכל מציאות
תום01/04/2012מאוד תמוה בעיני הצהרות מסוג זה המציינות רשלנות וסכנת חיים ,כמטופל וותיק במרכז אני מרגיש מחובתי לתת את הדעה ההפוכה !
היחס,השרות והמקצוענות בגישה בה טופלתי היו מעל ומעבר למה שציפיתי ,בנוסף קיבלתי תעודת אחריות על האלמנטים שבוצעו אצלי ,
ומאז הטיפול מזה מספר חודשים ,אין יום שאיני מודה לאלוהים שבחרתי לעבור השתלת שיניים ,אין ולא היה דבר ביני לבין המוסד הנדון ויכולתי לבחור בכל אופציה
או במקום אחר לטפל ,בחרתי שם מתוך שיקולים לא מוטים ואני שמח שהגעתי לשם-אני לא מנסה לומר שמקומות אחרים לא היו נותנים לי את אותה רמת שרות
שהרי לא בדקתי -אך ללא ספק קיבלתי את הרושם הכי חיובי שאפשר , אני לא מרגיש צורך לעשות פרסומת אבל כתגובה למכובדי שהגיב קודם,אני ממליץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסכימה
תום01/04/2012אני מחזקת את דבריו של דן ,איני יודעת על מורכבות הטיפול של דן אך אני מסכימה איתו
היחס והשרות היו מעל ומעבר וגם היום אני מקבלת יחס מצויין לגבי כל טיפולי ההשלמה
לכאורה ,בעיני נראית טענתו של האדון המכובד כניסיון לחולל איזה דבר ועניין ,במיוחד שכבר ראיתי את התגובה הנ"ל
בעוד מקומות בדיוק באותו הנוסח וללא המשך דיון אמיתי מה שמוביל אותי להרגשה שמדובר במסע הכפשה ותו לא
אני ממליצה עליהם בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין על מה
תום02/04/2012השנה יצא לי לעשות טיפול גדול ומקיף של שיקום הפה אשר כלל מספר לא קטן של החלפת השיניים שהיו לי בתהליך שלהשתלת שיניים חדשות,גם כך זהו אינו טיפול של מה בכך.
אני לא אגיד שלא כאב טיפה ולקח קצת זמן להחלים ,אך מקריאת דבריו של האדון המכובד איני רואה קשר למציאות שאני חוויתי כלקוח של תדהר
היחס,השרות והמקצוענות של הצוות היו מצויינים, הגם דאגו להרגיע אותי ועצם העובדה שלפני הטיפול ישבו איתי שלושה רופאים בועדה רפואית יחד עם הרופא המייעץ
עשו לי צילום פנורמי עבור הבדיקות והיעוץ ולא לקחו לי על זה שקל, לא בדקתי אחרים -אלה מצויינים ואני ממליץ ,בדיקה שערכתי קצת תוך כדי גלישה ברשת מראה לי שאכן
ריקי צודקת-מדובר במתלונן סדרתי שכנראה מנסה לקבל מהם את מה שלא מגיע לו ובדרך גורם לאנשים כמוני להרגיש לא נח שאולי גם אני נדפקתי ,אז בגלל זה בדקתי וואלה ,אצלי הכל דבש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?