מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול שורששי22/07/2011
שלום.
לאחרונה התחילו לי כאבים בשן 36 לאחר ששבר שנוצר בה לפני מספר שנים הגיע עד לשורש..
ביומיים האחרונים השתמשתי בוודקה כדי להקל על הכאב ומיותר לציין שלא ישנתי יותר מדי טוב..
היום הייתי אצל רופא שיניים שבתוך חצי שעה הוציא את השורש וניקה את התעלות עם מי מלח (3 תעלות)..
הוא טוען שהוא ביצע זאת מהר כי לא הייתה דלקת בשורש..
האם זה הגיוני לנקות 3 תעלות משורש תוך חצי שעה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן22/07/2011שלום רב,
לא ברור משאלת האם במשך חצי שעה בוצע ניקוי של התעלות, או האם במשך חצי שעה בוצע טיפול שורש מלא ל-3 התעלות.
לרופאים שונים קצב עבודה שונה. קשה להשליך על איכות הטיפול רק ממשך העבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי..
שי23/07/2011הרופא טוען שהוא הוציא את השורש משלושת התעלות ושטף אותן עם כלור ומי מלח..
דרך אגב, כרגע, 8 שעות אחרי הטיפול, אני מרגיש חוסר נוחות בשן המטופלת כאשר היא מתנגשת בשן שמעליה..
זה נורמלי? או שאולי עדיין יש שורש שגורם לכך..??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי.. - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן23/07/2011חוסר הנוחות בזמן סגירה מצביעה על כך שהסתימה הזמנית גבוהה.
האם אתה מוזמן לתור נוסף לסיים את טיפול השורש, או שטיפול השורש הסתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקרונית..
שי23/07/2011הטיפול הנוכחי היה במסגרת "עזרה ראשונה" על מנת לפטור אותי מהכאבים..
את שאר הטיפול אני אמשיך אצל רופא אחר..
אבל גם אם הסתימה (הזמנית) גבוהה מדי.. זה לא אמור לכאוב אם אין שורש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקרונית.. - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן24/07/2011סתימה גבוהה יוצרת כאבים גם כן, במנגנון אחר מזה של קיום העצב בשורש, אבל כאבים הם כאבים...
חצי שעה לנקות 3 שורשים - זה יפה ואף מושקע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?