מחלת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת חניכיים
    רונית
    25/07/2011

לפני כשעה חזרתי מרופא שיניים ושיננית. הבנתי מהם שיש לי בעיה כלשהיא שקשורה באימייל והתפוררות השן. לא כ"כ הבנתי את השם שלה אבל אולי זה יעזור - הם אמרו שזה תורשתי או נובע מאשפוז בגיל מאוד צעיר עקב חום מאוד גבוה והרבה אנטיביוטיקה (מה שאכן קרה בילדותי). בכל מקרה, הבנתי שהתוצאה הסופית היא שהשיניים מתפוררות - וזו בעצם הסיבה שהביאה אותי אליהם.

אז השאלה היא - מה בדיוק המשמעות של הדבר הזה ? איזו השפעה יש לזה על שגרת החיים והבריאות ? ובכלל - לאחד מהרופאים יש מושג על מה אני מדברת בדיוק ? כי אחרי הרצאה מאוד ארוכה מהרופא והשיננית לא הבנתי על מה הם מדברים כ"כ... כל מה שנקלט לי זה 'התפוררות השן' ...

אודה על עזרתכם כי אני קצת היסטרית כרגע..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת חניכיים

הוספת תגובה

• חידוד - מדובר בשחיקה חומצית

רונית
    26/07/2011

קראתי קצת על המשחות שהשיננית המליצה והבנתי - מדובר בשחיקה חומצית. עכשיו השאלה היא איזו משחה עדיפה - סנסודייל פרונמל או טוס מוס ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד - מדובר בשחיקה חומצית - תגובה

ד``ר גלית כהן
    27/07/2011

שתיהן יעזרו. טוס מוס חזקה יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו