מחפשת רופא מומחה לשיקום הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת רופא מומחה לשיקום הפה
    צפירה כ.
    27/07/2011

לפני 12 שנים עשיתי טיפולי שיניים עקירות והשתלות אצל מומחה מבית חולים פורייה לו היתה קליניקה פרטית בראש פינה.הייתי רווקה ויכולתי להרשות לעצמי לשלם את כל משכורתי על הטיפול כי גרתי אצל הוריי. משך השנים נעשו טיפולים נוספים ובפעם האחרונה התחלתי טיפול והפסקתי בגלל העלויות הגבוהות.ברצוני לעבור שוב סידרה נוספת של טיפולים אך במקום שאני גרה קרית שמונה אין מרפאות של מומחים כמו במרכז הארץ. באחרונה אני מרגישה שכל הפה שלי רעוע יש לי תחושה שהשתלים עומדים ליפול. בטוחני שיש לי חורים רבים במעט השיניים הטבעיות שיש לי.
    אני מחפשת רופא בצפון שיש בטחון רב שיטפל בי באותו אופן כמו במרכז ועם השיטות החדשניות ביותר, אך גם בעלויות סבירות, שכן המחירים כל כך גבוהים עד כי אני דוחה את הטיפול פעם אחר פעםו אחרי שאני נפגשת עם רופאים.אני יודעת שאיכות חיי נפגעת ואני חוששת ששוב אבצע טיפול שטחי בלית ברירה ואז בעוד שנה שנתיים אצטרך לבצע סבב נוסף, עייפתי...ברצוני לקבל חוות דעת של מומחה בלתי תלוי שיסביר לי מה עלי לעשות, למה לשים לב ואם יש מישהו שמוכר כרופא אנושי וכמומחה באזור מגורי, שכדאי שאפנה אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחפשת רופא מומחה לשיקום הפה - תגובה

ד''ר שרון מרקו-כהן
    28/07/2011

צפירה שלום
    הפורום אמור לענות על שאלות, לא להמליץ על רופאי שיניים אילו או אחרים.
    צר לי. תוכלי לבדוק בדפי זהב, או באתר האיגוד לשיקום הפה, אך דעי לך שהתמחור אצל רופא מומחה הוא לרוב גבוה יותר מזה של רופא שיניים לא מומחה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו