כתר ותיכנון הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר ותיכנון הריון
    מיטל
    31/07/2011

שלום,
    בחודש האחרון עשיתי 2 טיפולי שורש דרך הקופה ועכשיו אני צריכה גם כתר על כל אחת מהן וכתר נוסף על שן עם טיפול שורש ישן...
    התורים לא כל כך זמינים.. ולצערי קבעתי רק עוד 3 שבועות לתור. להתחיל מבנה.. ואז תור לכתר..
    עד עכשיו דחיתי כניסה להריון.. אבל זה כבר נדחה ונדחה ונדחה... הריון קודם לקח לי כשנה להיקלט ואני מפחדת שאני לא דוחה את המועד שיכול להיות שבמילא יהיה מאוחר (חס וחלילה)
    אם אפסיק לקחת גלולות עוד היום זה יהיה נורא? הרופאה אמרה לי שכשעושים את הכתר עושים גם צילומים לבדוק שהוא יושב טוב..
    ואם במקרה ואני אקלט בזמן הקרוב יהיה אפשר לדחות את הכתרים והמבנים לעוד 3 חודשים... כשאהיה בטרימסטר השני? או שיש סיכון שהשן תישבר? (השיניים שלי אלופות בלהישבר!!)

תודה רבה
    ומצטערת על אורך השאלה...
    אובדת עצות כבר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתר ותיכנון הריון

הוספת תגובה

• כתר ותיכנון הריון - תגובה

ד``ר גלית כהן
    01/08/2011

כמות הקרינה בצילום בודד, ודאי אם הוא נעשה דיגיטאלית, זעומה. בכל מקרה אם תעדיפי לדחות, תהיי כבר עם מבנה וכתר זמני שמחזקים ושומרים על השן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו