מכתשית יבשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכתשית יבשה
    עקור
    04/08/2011

שלום,

עברתי היום בצהריים עקירת שן בינה תחתונה שהייתה כלואה ברובה. בערב, לאחר שהאזור בא במגע עם אחת השיניים העליונות, לפתע יצא מפי כריש דם די גדול. בהביטי אל תוך הפה ראיתי שככל הנראה מקור כריש הדם הזה היה כיסוי האזור המנותח, וכרגע היכן שהיה כריש הדם קיים פתח באזור זה (נראה כמו מקום שנפתחו בו תפרים, מעין שסע כזה) שמאפשר לראות חלקית את השקע בו הייתה השן (בתוך השקע הצבע לבן). יש לציין שלא היה דימום נוסף (מעבר למינימלי) באזור, ושאין כאבים חזקים יותר ממקודם (אני תחת השפעת משככי כאבים חזקים).

באופן עקרוני, החשש שלי הוא מהתפתחותה של מכתשית יבשה כתוצאה מהמצב. הרמתי טלפון למנתח שלי, שלא ממש הקשיב ואמר שאם יהיה סיבוך- נטפל, ושהמצב שאני מתאר הוא נורמלי לחלוטין בשלב זה, וסירב שאגיע לבדיקה ביום המחרת. אני מעריך שהוא עשה זאת מכיוון שהוא כבר סימן אותי כהיפוכונדר- סימון מוצדק, אני באמת היפוכונדר, ומודע לכך, אלא שהפעם בניגוד להיפוכונדריה הרגילה שלי יש מצב בעייתי שאני יכול לראות בעיניים שלי.

מה אתם אומרים? המנתח צודק? כדאי לי להתעקש על תור? לנסות לראות רופא אחר? אם אכן אני צודק וקיים סיכון משמעותי בהרבה למכתשית יבשה בעקבות המצב, הייתי רוצה לעשות כל מה שאפשר כדי להמנע ממנה (אני מאוד רגיש לכאבים באזור הפה). תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכתשית יבשה

הוספת תגובה

• מכתשית יבשה - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    05/08/2011

שלום,
    כמובן שאיני יכול לענות ללא בדיקה, אך אם אין כאבים, חום או נפיחות לא סבירה אז ברוב המקרים מדובר בריפוי תקין. אני בכל זאת ממליץ לגשת לרופא המטפל.
    החלמה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו