מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת + נסיגת חניכיים + 3 טיפולי שוראלון07/08/2011
שלום,
עשיתי טעות ולא ביקרתי אצל רופא שיניים במשך 9 שנים.
יש לי כבר נפיחות וכאבים שהגיעו עד הסנטר. אני כבר ביום השלישי של טיפול באוגמנטין.
הרופא הראשון שהייתי אצלו לפני 3 ימים אמר שניתן להציל את השיניים (שיניים קדמיות) ע"י 3 טיפולי שורש. הוא הגיע למסקנה לאחר 2 צילומי נשך.
למחרת הייתי אצל רופא נוסף שלאחר צילום סטטוס אמר שאצטרך להיפרד מארבעת השיניים הקדמיות אך לפניכן לראות מומחה חניכיים (בצילום הייתה שן שהופיעה שחורה בניגוד לשאר והיא ממש במרכז הלסת התחתונה, חיצונית היא נראית בסדר חוץ מסתימה ישנה שקיבלה גוון קצת חום).
אף אחד מהם לא נתן לי עזרה ראשונה אלא אם כן אנטיביוטיקה נחשבת לעזרה ראשונה.
האם כדאי ללכת היום לשלושה טיפולי שורש למרות שעדיין יש לי דלקת וכאבים?
האם זה הטיפול הנכון להתחיל איתו מבין שלושת הבעיות שציינתי (דלקת , נסיגה, טיפולי שורש)?
האם אני צריך לפנות למומחה חניכיים לפני הכל?
אני סובל מכאבים עזים ומפחד מטיפול שיניים ואיני יודע מה לעשות?
אודה לתשובתכם המהירה
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת + נסיגת חניכיים + 3 טיפולי שור - תגובה
ד``ר גלית כהן09/08/2011מחייב בדיקה, אבל בפרוש אם המליצו לך לפנות למומחה לחניכיים, חשוב לפנות אליו לבדיקה כדי לראות אם בכלל ניתן להציל את השיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?