עקירות והשתלות בטיפול אחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירות והשתלות בטיפול אחד
    קוקו
    14/01/2008

שלום רב,
    אני צריכה לעבור שתי עקירות כירוגיות ושבעה שתלים, ורופא השיניים -שהוא רופא מומחה לשתלים, המליץ לי על שיטה חדשה שבה הוא עוקר ומשתיל את כל מה שצריך בטיפול אחד בהרדמה מקומית. שאלתי היא איך באמת ארגיש אחרי הטיפול? יש לציין שאני רגישה מאוד ובעקירה האחרונה שעברתי סבלתי במשך שבועיים!!!
    צריכה את עזרתכם דחוף!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין לכם תשובה?

קוקו
    19/01/2008

לכן אתם לא עונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקירות והשתלות ביום אחד

ד``ר גלית כהן
    19/01/2008

ראשית, אין מומחה לשתלים. המומחים היחידים שבתחומם יש התמחות כירורגית הם מומחים לכירורגיית פה ולסת או מומחים לחניכיים. מי שעשה קורס בשתלים אינו מומחה. אז בדקי למה הכוונה מומחה.
    ביצוע עקירות ושתלים ביום אחד (ואפילו טיפולים נוספים) אינו שיטה חדשה, אלא מבוצע בבטחה רבה כבר שנים רבות מאד. כוונתך בהרדמה מקומית או הרדמה כללית (מלאה)? אם בהרדמה מקומית הטיפול אפשרי בפגישה אחת תלוי במיקום העקירות והשתלים. אם הכוונה בהרדמה כללית הרי שניתן לסיים הכל בפגישה אחת בכל מקרה.
    בהרדמה מקומית הכאב מפושט מעט יותר אם הטיפול מפושט יותר, אך עלייך לזכור שלאחר מרבית הטיפולים אין כאב לאחר טיפול. אם כוונתך להרדמה כללית, כמעט ואין כאב לאחר הטיפול גם אם הוא נרחב.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו