מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת הבילירוביןסיגל14/08/2011
בשבועות האחרונים נמצא לי גוש שחוסם את דרכי המרה.
עקב כך קיימת אצלי עליה ברמת הבילירובין וצהבת חסימתית.
.
מכיוון שמיקום החסימה עפ"י דברי הרופאים אינו נתיח ולא ניתן לקחת בגלל זה ביופסיה, מציעים לי הרופאים לעשות שלושה נקזים עם שקיות במיקום החזה (ללכת עימם את שארית חיי)....שלב ב' להתחיל כימו והקרנות...שלב ג' לפתוח את הבטן ולבדוק אם ניתן לקחת כבר ביופסיה או לא.
.
לדברי הרופאים 10% מאילו שעברו זאת שורדים לאחר הטיפול בין שנתיים לשלום שנים ו 90% מגיבים לכך רע ואינם שורדים.
.
לאור כל שנאמר לי ושחוות דעת של שני רופאים נוספים שטוענים שאין מדובר שמחלה סרטנית החלטתי בשלב זה לנסות לטפל בבעיה בכוחות עצמי, אור לעובדה שפיסית אני חשה טוב מאוד ומאמינה שאיני סובלת ממחלה סרטנית.
.
כאן אני מבקשת את עזרתכם מפני שאיני מוצאת על כך חומר באינטרנט.
האם למישהו יש מידע כיצד ניתן לסייע בהורדת הבילירובין?????
.
אודה לתשובתכם
אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK14/08/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_כבד_השתלות_כבד_סרטן_כבד' id=link]מחלות כבד, השתלות כבד, סרטן כבד [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?