טיפול שורש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שורש
    מיכל
    18/08/2011

לפני כשבועיים התחלתי טיפול שורש בשן טוחנת תחתונה (שן עם 3 תעלות), ניקוי התעלות התבצע בשני טיפולים, לאחר סיום ניקוי התעלות סבלתי מכאבים חזקים 24 שעות ביממה במשך 5 ימים, שום משכך לא הקל על הכאב, רופאת השיניים התעקשה שהכל תקין. שבוע לאחר סיום ניקוי התעלות בוצע מבנה ולמחרת (היום) הושם לי כתר זמני, כל לחיצה של הרופאה על השן גרמה לי לכאבי תופת, הרופאה טוענת שהטיפול מוצלח עשתה צילום ולא מבינה למה כואב לי. השן כואבת רק כאשר לוחצים עליה, כעת עם הכתר הזמני המפגש בין השיניים העליונות לתחתונות גורם לכאב בשן, הרופאה אמרה שאין לה עוד אפשרות להוריד מגובה הכתר.
    האם זה נשמע תקין? האם אכן זה תקין שיש לי עדיין כאבים בלחיצה על השן ובמגע עם שיניים אחרות? אם יש דלקת האם היא הייתה נראית בצילום?
    אני ממש סובלת ומפחדת לאכול בגלל הכאב במגע עם השיניים.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול שורש

הוספת תגובה

• טיפול שורש - תגובה

ד``ר גלית כהן
    20/08/2011

מצב בו השן רגישה במגע או לעיסה אינו תקין ויש לבדוק מה מקור הבעיה. ניתן ורצוי להיוועץ עם מומחה לטיפולי שורש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו