לאיזה רופא להאמין ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיזה רופא להאמין ?
    דוד
    19/08/2011

שלום רב, ותודה על הפורום הזה!

1. לאבא שלי עקרו שן רקובה בקידמת ה-פה, והרופא אמר שחייבים לעקור גם את זו שעל ידה על מנת שיהיה אפשר לשתול שם שתל {שן חלופית}.

האם זה באמת הכרחי ? אין שום אפשרות לעשות שתל לאחר הוצאת שן אחת? {אני מדבר על שן קדמית סטנדרטית}. פשוט זה נראה לי חבל להוציא עוד שן.

2. שאלת המחיר: נשמע לי מוגזם - מחיר של 8000 ש"ח ל- שתילת שתל במקום השן העקורה. האם אני צודק ? 8,000 שח לניתוח אחד של שעה ??? כמה כבר עולה החומר ? האם באמת החומר לניתוח הוא 5,000 שח, וכל השאר זה רווח לרופא ולמזכירה שלו ? {3,000 שח בשעה של ניתוח}. משהו פה לא מסתדר לי.

אילו אני הייתי לוקח סכום כזה במקצוע שלי - הייתי מיליונר היום.
    אני שואל האם יש שלוקחים פחות, ועדיין טובים או שכולם לוקחים 8,000 שח ומעלה..
    אציין שמדובר ברופא פרטי.

3. הלכתי לבדיקה אצל 2 רופאי שיניים. הראשון {רופא בקופת חולים} מצא 8 חורים , והרופא השני {רופא פרטי} מצא חור אחד בלבד. איך זה יכול להיות? כמה חורים באמת יש לי ?? אינני יודע לאיזה רופא להאמין.

תודה רבה!

דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאיזה רופא להאמין ?

הוספת תגובה

• לאיזה רופא להאמין ? - תגובה

ד``ר גלית כהן
    20/08/2011

ראשית חייב להיות אמון בינך לבין הרופא אצלו אתה בוחר לטפל. אם אין אמון רצוי להחליף מרפאה
    טווח המחירים במרפאות שיניים גדול ומשתנה לפי הכשרת הרופא, סוגי השתלים ועוד. אך רק כדי לסבר לך את האוזן, תהליך ההשתלה הראשוני לוקח כשעה אחריו מספר פגישות בקורת, אח"כ חשיפה ובינתיים שחזור זמני לכל תקופת הקליטה ( בד"כ כ-6 חדשים בלסת עליונה) אחר כך חשיפה ואחריה מידות למבנה וכתר קבועים. זה תהליך ארוך, לר פגישה אחת של שעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו