מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יישור שיניים לאחר כתריםעמית20/08/2011
היי!
שמי עמית ואני בת 21, רציתי לשאול אותכם האם זה אפשרי לשים גשר על הלסת העליונה אם יש לי גשר על חמש השיניים הקדמיות.
לפני מספר חודשים גילו שיש לי ציסטות גדולות מעל 4 השיניים הקדמיות ואמרו לי שאני חייבת לעשות טיפולי שורש בהם ובגלל שאחת השיניים שלי הייתה מאוד מאחורה יחסית לשאר השיניים אז הרופא שיניים עקר לי אותה ושם לי גשר זמני בינתיים על 5 השיניים הקדמיות כי הייתי אמורה ללמוד באנגליה השנה והייתי אמורה לעזוב מהר את הארץ אז הוא אמר לי שלעקור זו הדרך הכי טובה על מנת לישר את השיניים לפני הנסיעה. בקיצור עכשיו בגלל ההורים אני נשארת בארץ ורציתי לדעת אם אפשר לעשות גשר ליישור שיניים על הלסת העליונה כולה על מנת ליישר את השיניים האחרות שלצידי הגשר, ואם כן האם אחרי שאני אוריד את הגשר אני אצטרך להחליף את הגשר שיש לי על השיניים הקדמיות בחדשות כי השיניים שבצדדים כבר לא נמצאות באותו המקום אלא יותר בחוץ.
אשמח אם תוכלו לומר לי את דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יישור שיניים לאחר כתרים - תגובה
ד``ר גלית כהן20/08/2011ניתן לעשות יישור שיניים גם כאשר יש כתרים בפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עמית20/08/2011ניתן לעשות גם אם יש גשר מחובר של כתרים.
ושאלה נוספת היא האם גבר חייבים לשים מקצה לקצה של הלסת כדי שהוא יהיה אפקטיבי או שאפשר לעשות אותו למשל מהסוף עד איפה שהגשר של הכתרים מגיע מכל צד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר גלית כהן20/08/2011בד"כ צריך להיות מחובר לכל הלסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?