יישור שיניים לאחר כתרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים לאחר כתרים
    עמית
    20/08/2011

היי!
    שמי עמית ואני בת 21, רציתי לשאול אותכם האם זה אפשרי לשים גשר על הלסת העליונה אם יש לי גשר על חמש השיניים הקדמיות.
    לפני מספר חודשים גילו שיש לי ציסטות גדולות מעל 4 השיניים הקדמיות ואמרו לי שאני חייבת לעשות טיפולי שורש בהם ובגלל שאחת השיניים שלי הייתה מאוד מאחורה יחסית לשאר השיניים אז הרופא שיניים עקר לי אותה ושם לי גשר זמני בינתיים על 5 השיניים הקדמיות כי הייתי אמורה ללמוד באנגליה השנה והייתי אמורה לעזוב מהר את הארץ אז הוא אמר לי שלעקור זו הדרך הכי טובה על מנת לישר את השיניים לפני הנסיעה. בקיצור עכשיו בגלל ההורים אני נשארת בארץ ורציתי לדעת אם אפשר לעשות גשר ליישור שיניים על הלסת העליונה כולה על מנת ליישר את השיניים האחרות שלצידי הגשר, ואם כן האם אחרי שאני אוריד את הגשר אני אצטרך להחליף את הגשר שיש לי על השיניים הקדמיות בחדשות כי השיניים שבצדדים כבר לא נמצאות באותו המקום אלא יותר בחוץ.
    אשמח אם תוכלו לומר לי את דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים לאחר כתרים

הוספת תגובה

• יישור שיניים לאחר כתרים - תגובה

ד``ר גלית כהן
    20/08/2011

ניתן לעשות יישור שיניים גם כאשר יש כתרים בפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עמית
    20/08/2011

ניתן לעשות גם אם יש גשר מחובר של כתרים.
    ושאלה נוספת היא האם גבר חייבים לשים מקצה לקצה של הלסת כדי שהוא יהיה אפקטיבי או שאפשר לעשות אותו למשל מהסוף עד איפה שהגשר של הכתרים מגיע מכל צד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר גלית כהן
    20/08/2011

בד"כ צריך להיות מחובר לכל הלסת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו