דם שלא נפסק לאחר עקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם שלא נפסק לאחר עקירה
    הדס
    20/08/2011

שלום.אני בת 28.לאחרונה עברתי עקירת שן .ולאחריה כל היום ירד לי דם שלא הפסיק.רופאת השינים אמרה לי שעם להחזיק תיון בפה.זה יעבור.וזה לא עבר הדם המשיך כל היום.הנפיחות הייתה לאורך יומייים כנעט.ולבסוף נאלצתי לפנות לעזרה ראשונה של שיניים כדי שיפסיקו לי את הדם.
    בקרוב מאוד אני צריכה לעבור עוד עקירה שן.מה אם עוד פעם ירד לי דם מהפה כל היום.רופאת השיניים אמרה לי לבדוק עם רופא המשפחה האם יש לי בעייה של קרישת דם.אך על פי בדיקות בדם.נאמר שאין לי כל בעייה.
    מה בכל זאת אפשר לעשות בעקירת השן הבאה אם שוב הדם בפה לא יפסיק.
    אינני יכולה לפנות שוב לעזרה ראשונה.הדבר כרוך אצלי בתשלום.ואין ביכולתי לשלם להם במיחד.
    בנוסף.הדבר הפריע לי לתפקד.לעבוד.אני מאוד צריכה עיצה.מה אעשה אם שוב לאחר העקירה הדם לא יפסיק לי.
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם שלא נפסק לאחר עקירה

הוספת תגובה

• דם שלא נפסק לאחר עקירה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    20/08/2011

לא אמור להיות דימום כה ממושך אצל אנשים בריאים.
    בפעם הבאה לתפור היטב את המקום, ישנן גם ספוגיות עוצרות דימום ששמים באזור העקירה לפני התפירה. תזכירי לרופא את עניין הדימום לפני העקירה הבאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם שלא נפסק אחרי עקירה-המשך.

הדס
    21/08/2011

שלום.רשמת לי שיש לתפור את המקום .האם הכוונה היא לעקירה כיררוגית.ואם לא הייתה לי עקירה כיררוגית אלא עקירה רגילה.אז מה עושים במקרה של ככ הרבה דם.הספוגיות לא עזרו לי.לעצור את הדם פעם הקודמת.פניתי לעזרה ראשונה.ושמו לי במקום הקירה תרופה שתפסיק את הדימום.
    האם אני יכולה לבקש גם מרופאת השינים שלי תרופה זו.מין ריבוע חום.........
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם שלא נפסק אחרי עקירה-המשך. - תגובה

ד``ר גלית כהן
    27/08/2011

זה חומר עוצר דימום.תפרים עושים כשצריך לא קשור אם זו עקירה כירורגית או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו