טיפולי שיניים בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי שיניים בלייזר
    יעל
    06/05/2007

שלום,
    אני בת 26 ופוחדת פחד מוות מרופאי שיניים. רק לקרוא את הודעות האלו מעלה באופן פסיכוסומטי כאבי שיניים. היום, אני כבר עוברת את הבדיקה יחסית בסדר ובעיקר נלחצת רק מרעש המקדחה (על זריקת ההרדמה הצלחתי להתגבר), אבל אני מתכוונת לבאמת נלחצת.
    אני לא רוצה טיפול בגז צחוק ורציתי לשאול האם אתם יודעים אם אפשר לבצע סתימות פשוטות באמצעות הלייזר.
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי שיניים בלייזר

הוספת תגובה

• טיפולי שיניים בלייזר

ד``ר גלית כהן
    08/05/2007

הלייזר, או ליתר דיוק מס' אורכי גל של קרני לייזר קיימים כיום בשוק הדנטלי. לכל מכשיר התוויות משלו והוא מתאים לסוג מסויים של טיפול (כירורגיה, סתימות, הלבנות וכד'). ישנם סוגי לייזר בעלי יכולת "קדוח" ברקמה קשה ואיתם ניתן לבצע חלק מהסתימות. ישנם חומרים עם זאת שגם לייזר המיועד לביצוע סתימות לא יכול "לקדוח". למשל לא ניתן לסלק עם לייזר סתימות אמלגם (סתימות אפורות מתכתיות) ישנות.
    רצוי לפנות למרפאה המצויידת בלייזר ולבדוק באופן ספציפי מה ניתן לעשות ומה לא בפיך.
    חשוב לציין עם זאת שהלייזרים הדנטליים הם כלי עבודה נוסף שנוסף למרפאת השיניים. הלייזר עדיין אינו בעל יכולת להחליף את המקדח כפי שמשתמע לעיתים מפרסומים שונים .

בברכה, ד"ר גלית כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו