פצע בפה שלא עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע בפה שלא עובר
    dvir
    05/09/2011

שלום,
    אני לא יודע אם אני בפורום המתאים אבל בכל זאת אשאל. אם זה לא המקום אשמח לדעת איפה אפשר לקבל תשובה בעניין.

יש לי בחלל הפה - לא על הלסת אלא ב"חיבור" בין הלסת לחלל הפה, במקום שאני עצמי לא יכול לראות כמעט- יש לי שם פצע כבר יותר משנתיים, פצע שלא עובר. מבחינה חיצונית זה נראה כמו אפטה, אבל אפטה עוברת אחרי שבועיים מקסימום ואילו הפצע הזה כבר למעלה משנתיים נוכח אצלי בפה. אצייןשכשאני ממשש עם הלשון את הפצע, אז פעם הפצע גדול יותר ופעם הוא קטן יותר אבל לעולם זה לא נעלם לגמרי.
    יש פעמים שהפצע ממש מציק בפה באופן לא כיפי בכלל.
    בעיקרון אני אחרי כמעט 15 שנה של טיפולים אורתודנטיים (טיפולים חוזרים שלא הצליחו),
    אז יכול להיות שיש לזה השפעה מסוימת..
    אשמח לדעת מה זה יכול להיות? ולמי כדאי לפנות שיראה את זה? המליצו לי על
    ד"ר אפרמיאן -מומחה פה ולסת (מישהו מכיר???)

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע בפה שלא עובר

הוספת תגובה

• פצע בפה שלא עובר - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    06/09/2011

שלום דוד,
    האפשרויות הן רבות ואיני יכול לענות ללא בדיקה, אולם, נגע בפה שאינו מחלים מחייב בדיקה!
    אני ממליץ לך לפנות מיידית לאחת ממחלקות פה ולסת המצויות במרכזים הרפואיים הגדולים לבירור העניין(כמו הדסה י-ם, אונ' ת"א ועוד).
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו