נסיגת חניכיים-דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיגת חניכיים-דחוף!!
    שני
    06/09/2011

אני בת 25 ולפני שבע שנים עברתי ניתוח לנסיגת חניכיים שהוגדר די ככישלון. אף פעם החניכיים אצלי לא היו מושלמות ותמיד היו מופיעות לי דלקות במקום הניתוח אבל השתדלתי לצחצח ולשים ג'לים אורתודנטיים כשהייתי מרגישה שהדלקת מחריפה.לפני כמה ימים הרגשתי כאבים ממש חזקים בחניכיים(איפה שהן מקבילות לסנטר) וכשהסתכלתי במראה ראיתי שאחת השיניים היתה כ"כ ארוכה עד שהגיעה לסוף החניכיים והכאבים איומים. אני חוששת שזה מצב בלתי הפיך גם בגלל הכאבים וגם המראה לא מלבב במיוחד.החניכיים מאוד אדומות ונפוחות.אני מקפידה לצחצח את האזור כל שעתיים כדי למנוע ריח רע אבל המצב מאוד מדאיג אותי. האם זה מצב חרום שמצריך ניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיגת חניכיים-דחוף!!

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים-דחוף!! - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    06/09/2011

שלום שני,
    את מתארת מצב חניכיים חמור, בטח לגילך הצעיר. איני יכול לאבחן ללא בדיקה אך אני ממליץ לך לגשת לבדיקה אצל מומחה למחלות חניכיים (פריודונט) שיאבחן ויטפל. מחלת חניכיים במקרים מסויימים עלולה להתקדם בקצב מהיר ולגרום ולאובדן שיניים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו