עקירה, כתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירה, כתר
    יולדת
    06/09/2011

שלום
    1. מצילום פנורמי שעשיתי הסתבר ששתי שיני הבינה התחתונות שלי צריכות להיעקר - הימנית לא כולה יצאה , והשמאלית כלל לא. שתיהן נוגעות בעצב. הבנתי שצריך לעשות עקירה בבי"ח. האם זה דחוף? האם לחכות שהן יצאו בשלמותן / עד שיכאב? משהו אחר?
    *את שתי השיניים העליונות עקרתי לפני כשבוע/יים.

2. לפני 8 שנים נשבר לי חלק משן קדמית (22). עשו לי שם טיפול שורש. הבנתי שצריך לעשות כתר יום אחד. האם זה דחוף? האם לחכות שהיא תתפורר? איך אפשר לראות כתרים כדי לבחור איזה לעשות? הבנתי שיש כאלה שנראים כמו שן אמיתית (אך יקרים מאוד)- ואני רוצה לדעת איך נראה כתר שעולה פחות, עד כמה זה מכוער בהתחשב שזו שן קדמית...?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירה, כתר

הוספת תגובה

• עקירה, כתר - תגובה

ד``ר גלית כהן
    06/09/2011

אם שיני הבינה התחתונות בהטייה הן לא יתיישרו בעתיד. כך שאם צריך לעקור יש לעקור.
    כתר עג מתכת מעביר אור פחות טוב מכתר ללא מתכת ולכן בקדמיות מגיע לרמת אסתטיקה פחות טובה. ההבדל גדל עם השנים , אם ישנה נסיגת חניכיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתר בלי מתכת ימשיך להראות טוב גם אם

יולדת
    06/09/2011

גם אם יש נסיגת חניכיים?
    כי באמת יש לי כבר עכשיו נסיגה אבל לא רצינית

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתר בלי מתכת ימשיך להראות טוב גם אם - תגובה

ד``ר גלית כהן
    10/09/2011

יראה טוב יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו