למינייט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למינייט
    שירן
    11/09/2011

שלום, האם לאחר ביצוע למינייט אמורים לחוש מעט בטעם של הדבק? אם כן, האם זו תופעה שנמשכת? בנוסף, איך אוכל להיות בטוחה שהציפויים לא נופלים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למינייט

הוספת תגובה

• למינייט - תגובה

ד''ר שרון מרקו-כהן
    11/09/2011

שלום רב
    לא ברור משאלתך כמה זמן לאחר ההדבקה את עדיין מרגישה את טעם הדבק.
    לא ניתן להבטיח שהציפויים לא יפלו. זהו אחד מהסיבוכים הנפוצים בציפויים. הדבר תלוי בסגר, בכמות האמאיל השארי בשן, הזמן שחלף. יש להתחשב בכל הנתונים הללו כשמבצעים את הציפוי.
    בהצלחה
    דר שרון מרקו-כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו כשאני אחרי הלמינייט עברו

שירן
    29/12/2011

3 חודשים בערך מאז שביצעתי את הלמינייט יצאתי מרוצה מהצורה והצבע(הגעתי אל הרופאה אחרי שעברתי טיפול כושל של למינייט אצל רופא אחר ש"דאג" לא להדביק אותן טוב).
    אבל וזה אבל גדול אני מרגישה שלמרות ההגיינה אני מרגישה שהדבק "דולף" לחלל הפה, אני מרגישה שיש לי מדי פעם ריח לא טוב (חצי שעה אחרי צחצוח+ניקוי לשון+מי פה... ) מה עושים במקרה כזה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו