רשלנות של הרופא? או לא.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות של הרופא? או לא.
    אנונימי.
    16/09/2011

אחרי תקופה ארוכה (2-3 שנים) שבה אני מידע את רופא השיניים שלי לרגישות בשיניים בעיקר לקור, הגעתי אליו השבוע עם כאבים עזים ואחרי צילום הודיע לי על הצורך לעשות טיפול שורש.
    שאלתי היא, אם הרופא היה מפנה אותי לצילום שיניים לפני שנה או שנתיים מהו הסיכוי שהיה נחסך ממני הצורך בטיפול.
    2. מהי העלות הסבירה לטיפול שורש עם שלוש תעלות. כתר זמני, וכתר חרסינה.
    3. האם בכל מקרה רצוי לפנות לרופא מומחה לטיפולי שורש, או מספיק לפנות אל רופא שיניים כללי ומוכר.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשלנות של הרופא? או לא.

הוספת תגובה

• רשלנות של הרופא? או לא. - תגובה

ד''ר שרון מרקו-כהן
    18/09/2011

שלום רב
    אכן יש צורך בבדיקה קלינית ורנטגנית של השיניים, בעיקר אם יש סימפטומים כפי שציינת.
    אין עלויות ״הגיוניות״ לטיפולים שציינת. יש טווח. מחיר הטיפול נגזר ממיומנויות הרופא, מהחומרים בהם הוא משתמש, ומתחומי התמחותו. רופא מומחה לרוב ייתן טיפול איכותי יותר מרופא כללי, ויגבה מחירים גבוהים יותר.
    בהצלחה 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עבור תשובתך....

אנונימי.
    18/09/2011

שמעלה תהיות קשות מהיא הסיבה שבעטיה אותו רופא לא הפנה אותי לצילום רנטגן כבר לפני שנתיים שלוש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו