לאחר השתלת שן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר השתלת שן
    ת
    22/09/2011

שלום אני לאחר השתלת שן בעצם.נתנו לי אנטיביוטיקה בשם מטרונידזול 250 מ"ג ואני לוקחת אותה פעמיים ביום.מאז שהתחלתי לקחת את האנטיביוטיקה הזאת אני משלשלת המון ממש שילשולים מימיים צהובים ויש לי כאבי בטן.הלכתי לבדיקה הבוקר ואמרו לי להפסיק את האנטיביוטיקה.לי זה נראה מוזר ואני מפחדת שיהיה זיהום.אני עושה שטיפות פעמיים ביום וגם שטיפות עם מים ומלח כ-5 עד 6 פעמים ביום.את הניתוח עשו לי ביום שני השבוע.מה דעתכם? האם זה מסוכן בשבילי להמשיך לקחת את האנטיביוטיקה על אף הסימפטומים הנלווים? אגב, אין לי רגישויות לתרופות ואף פעם לא קרה לי דבר כזה כשנטלתי אנטיביוטיקה בעבר.תודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר השתלת שן

הוספת תגובה

• לאחר השתלת שן - תגובה

ד``ר גלית כהן
    23/09/2011

תופעות כאלו מחייבות הפסקת האנטיביוטיקה, או החלפתה באחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל לא עלול להתפתח זיהום?

ת
    24/09/2011

הרופא אמר לי להפסיק את האנטיביוטיקה לגמרי ולא לקחת אחרת.אני מפחדת שיתפתח זיהום.מה דעתכם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו