שתלים ושיקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתלים ושיקום
    רות
    27/09/2011

לפני כשבעה חודשים ביצעתי השתלת שיניים לסת עליונה צד ימין.ולאחריו שיקום ,מבנים וכתרים.
    ברצוני לקבל חוות דעת נוספת על התחושה שלי. הכל הורכב בסדר,אבל אני מרגישה לא טוב עם הכתרים בפה.התחושה היא כאילו שאני עם תותבת. אפילו לא דומה לכתרים זמניים שברוב המקרים מורגשים ככתרים קבועים. בזמן הלעיסה אני נושכת את הצד,
    ומרגישה שכל הכתר (זו יחידה אחת של 4 שיניים)רחבה וזה מפריע לי בלשון ומייבש אותה.פניתי לרופאה והיא אמרה שצריך להתרגל, לאחר 20 שנה ללא שיניים הלשון התרחבה ומרגישה שאין לה מקום וכן גם הלחי.האם זוהי ההרגשה.האם עלי להתרגל ?האם כך קורה לאחר שיקום על שתלים? , את האמת "לא לנער הזה התפללתי..."
    מודה לך מראש
    רות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתלים ושיקום

הוספת תגובה

• שתלים ושיקום - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    30/09/2011

שלום רות,
    איני יכול לענות ללא בדיקה. כמובן שיש תקופת הסתגלות אך אם הכל תקין, רובם המוחלט של המטופלים מתרגלים ואפילו מהר. חזרי לרופא המטפל לבירור העניין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו