בבקשה עזרה -מקרה רציני וקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה -מקרה רציני וקשה
    נ'
    30/09/2011

שלום לכולם,

מתנצל על האורך של ההודעה, ועל זה שאולי מיקומה לא ממש לפורום,
    אבל אני במצב קשה (שלא לומר כבר על סף חיים ומוות) ומבקש עזרה, או מהרופאים או אם יש קורא שיידע לכוון.

אני בחור בן 34, בריא לחלוטין עד לפני שנה וחצי.

לאחר כמה טיפולי שיניים שביצעתי בפסח בשנה שעברה, ואחרי טיפול מסויים אחד בשן 37 (צד שמאל למעלה) נותרתי עם כאבי תופת רצופים בשיניים/חניכיים/לסת.

מדובר בכאבים רצופים... שהיו שנה וחצי, לאחרונה בשבועות האחרונים אפילו מתגברים וקשה כבר להמשיך ככה...כאבים כל היום בוקר עד לילה .. לא מסוגל שהשיניים בצד ההוא תנקשנה אחת בשנייה ולכן מאמץ את הפה, פה פתוח, וגם אי אפשר להרדם בלילה... (סד לילה לא עוזר - עוזר רק כאשר "גזרתי" ממנו 4 שיניים בצד אחד, משום שכל מגע בשיניים הללו כאב).

הסיפור החל לאחר סתימה עמוקה בשן 37. השן עברה טיפול שורש, נפתחה לבדיקת סדק (נטען שכנראה אין). ראו אותי עשרות כירורגי פה ולסת מהבכירים במדינה (לא כולם באמת בדקו אותי, חלקם על סמך שיחה הרימו מראש ידיים).
    מרפאות כאב בהדסה עין כרם , אונ' תל אביב - כל אלה הייתי ומה לא באה הישועה. חלק מהרופאים נחמדים וניסו לעזור. ראו את הכאב. אבל שלחו אותי הבייתה ריקם.
    או לנסות כדורים - שנתתי להם צ'אנס ולא הועילו.

בדיקת מיפוי עצמות - הראתה קליטה מוגברת באזור מצד שמאל.
    CT - לכאורה תקין, לאחר שנה ראו מתחת לשן בינה 38 איזו שהיא דלילות עצם מאוד קלה (להבנתי), לשאלת האם צריך לקחת ביופסיה - נעניתי בשלילה.
    העצם כואבת לי - הלסת. מבחינת מפרק -בדקו אותי כמה רופאים - הכל תקין.
    נטלתי תרופות נוירולוגיות - במינונים גבוהים למשך תקופה - לא עזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך-

נ'
    30/09/2011

במשך השנה התגברו אצלי כאבים בעורף ובצוואר וביד שמאל הנחתי ,וגם הרופא הניח שזה כבר הכל מהכאבים בלסת. לאחרונה ביצעתי EMG - שהראה בעייה ביד שמאל -
    והבנתי מהרופא שזה אומר שהמקור הוא בצוואר - אבל לטענת רופאים - אין קשר בין העצב בצוואר לבין הטריגמינל נרב , ולכן אין קשר בין הכאבים - וזה רק צירוף מקרים.

לאחרונה התחלתי טיפול במרפאת כאב - זריקת סטרואידים לעצב המנדיבולרי - לא השפיעה.

השיניים בינה + שן 37 רגישות בנקישה - ואני מרגיש שבשלב זה שאני כבר מפנטז לשים כדור בראש - לא יזיק לנסות לעקור אותם - לטענת הרופאים זה לא יעזור. אני מכבד את זה - אבל אני לא רואה פתרון אחר כרגע ש"כן יעזור".

האם יש רופאים (וסליחה על צורת השאלה, אני די מיואש) , שיכולים לבדוק את עצם הלסת, אולי זיהום, אולי צריך ביופסיה . הלכתי לשמות המוכרים (לא אפרט כאן כי מטרתי לא להשמיץ) - ללא הועיל.
    הכאבים קשים מנשוא - אין פתרון אין אבחנה באופק (זה לא מתאים לפי מה שאמרו לי למקרה קלאסי של טריגמינל נוירלגיה).

אשמח להכוונה, עזרה... רופא רציני שיבדוק, או אנשים שעברו אותו דבר מוזמנים לרשום לי למייל.

אני יודע שההודעה אולי "כבדה" מדי לפורום, אבל אולי מישהו רופאים או קוראים - יוכל לתת כיוון . אני לא רואה משהו להפסיד.
    תודה מראש,
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך- - תגובה

ד``ר גלית כהן
    03/10/2011

נראה לי שפנית לכל המומחים המתאימים, אולי לפנות גם לנוירולוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו