מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחות שיניים להלבנהשלומי כהן17/10/2011
שלום רב ובוקר טוב לצוות האתר.
שלום.היי.אני רציתי לשאול באיזה משחות שיניים שהם של הלבנה הכי טוב להשתמש בהם??
על מה מומלץ??
כי פשוט אתמול ה-16/10/011 הייתי אצל רופא שיניים וסיפרתי לו איך אני מצחצח שיניים ואמרתי לו ככה:
שבערב לפני השינה אני משתמש במשחת שינייך אלמקס+שטיפת פה שלה+ליסטרין
ובבוקר שאני קם משחת שיניים קולגייט טוטאל+מי פה של קולגייט+ליסטרין..
והוא אמר לי שאני מגזים והשיניים שלי התחילו להצהיב מכל השטיפות פה האלו והוא הציע לי לעבור רק למשחת שיניים שמלבינה..
אז רציתי לשאול איזה משחת שיניים שמלבינה היא טובה ומומלצת??
מחכה לתשובה וחג שמח.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחות שיניים להלבנה - תגובה
ד``ר גלית כהן17/10/2011השטיפות המוגברות עלולות לגרום להצהבה, ליסטרין אינו שטיפה שצובעת , כך שאתה יכול להמשיך עימה פעם ביום. משחות השיניים בהן אתה משתמש טובות. למשחות מלבינות יש חסרונות אם יש "אפילו מעט נסיגת חניכיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחות שיניים
שלומי17/10/2011היי גלית.שלום רב.
שלום גלית.שלום רב.
היי...תראי רק רציתי להגיד שאתמול שהייתי אצל הרופא שיניים שלי...של הריבועים...
האורתודונט הוא אמר לי שהשיניים שלי התחילו להצהיב ולקבל צבע מאוד מוזר שלא אופייני לאנשים בני גילי...
הוא שאל אותי אותי אם אני מעשן/שותה קפה ואמרתי לו שאני לא מעשן בכלל כי אני לא אוהב ריח של סיגריות וגם לא שותה בכלל קפה..ולכ סוגי הקפה למיניהם.
אז תראי אמרתי לו שבערב לפני השינה עד אתמול השתמשתי במשחת שיניים אלמקס+שטיפת פה אלמקס+ליסטרין
ואז בבוקר שקמתי השתמשתי בקולגייט טוטאל+ קולגייט פלאקס אייסי+ליסטרין..
וכמובן שבלילה ובבוקר עשיתי מברשות שיניים אורתודנטיות+קיסם עץ של חברת פרו מכירה את זה??
וגם המנקה ראש הזה של המברשות של פרו...
והוא אמר לי אתמול שאני צריך להפסיק עם השטיפות פה האלו בכלל לאיזה 4-5 חודשים עד שאולי זה יעבור לי הצהוב הזה בשייניים...ורציתי לשאול בכלל על איזה משחה את ממליצה להשתמש בה??במה את משתמשת??
הוא אמר לי לעבור רק למשחת שיניים שמלבינה...ורק לעשות משחה בלי יותר מדי תוספות ורציתי לשאול מה את אומרת??הוא צודק??או שאפשר פעם בשבוע לעשות ליסטרין מבלי שזה ייפגע לי בשיניים?.
מחכה לתשובה ויום טוב.
שלומי כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?