משחות שיניים להלבנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחות שיניים להלבנה
    שלומי כהן
    17/10/2011

שלום רב ובוקר טוב לצוות האתר.
    שלום.היי.אני רציתי לשאול באיזה משחות שיניים שהם של הלבנה הכי טוב להשתמש בהם??
    על מה מומלץ??
    כי פשוט אתמול ה-16/10/011 הייתי אצל רופא שיניים וסיפרתי לו איך אני מצחצח שיניים ואמרתי לו ככה:
    שבערב לפני השינה אני משתמש במשחת שינייך אלמקס+שטיפת פה שלה+ליסטרין
    ובבוקר שאני קם משחת שיניים קולגייט טוטאל+מי פה של קולגייט+ליסטרין..
    והוא אמר לי שאני מגזים והשיניים שלי התחילו להצהיב מכל השטיפות פה האלו והוא הציע לי לעבור רק למשחת שיניים שמלבינה..

אז רציתי לשאול איזה משחת שיניים שמלבינה היא טובה ומומלצת??

מחכה לתשובה וחג שמח.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחות שיניים להלבנה

הוספת תגובה

• משחות שיניים להלבנה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2011

השטיפות המוגברות עלולות לגרום להצהבה, ליסטרין אינו שטיפה שצובעת , כך שאתה יכול להמשיך עימה פעם ביום. משחות השיניים בהן אתה משתמש טובות. למשחות מלבינות יש חסרונות אם יש "אפילו מעט נסיגת חניכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחות שיניים

שלומי
    17/10/2011

היי גלית.שלום רב.
    שלום גלית.שלום רב.
    היי...תראי רק רציתי להגיד שאתמול שהייתי אצל הרופא שיניים שלי...של הריבועים...
    האורתודונט הוא אמר לי שהשיניים שלי התחילו להצהיב ולקבל צבע מאוד מוזר שלא אופייני לאנשים בני גילי...
    הוא שאל אותי אותי אם אני מעשן/שותה קפה ואמרתי לו שאני לא מעשן בכלל כי אני לא אוהב ריח של סיגריות וגם לא שותה בכלל קפה..ולכ סוגי הקפה למיניהם.
    אז תראי אמרתי לו שבערב לפני השינה עד אתמול השתמשתי במשחת שיניים אלמקס+שטיפת פה אלמקס+ליסטרין
    ואז בבוקר שקמתי השתמשתי בקולגייט טוטאל+ קולגייט פלאקס אייסי+ליסטרין..
    וכמובן שבלילה ובבוקר עשיתי מברשות שיניים אורתודנטיות+קיסם עץ של חברת פרו מכירה את זה??
    וגם המנקה ראש הזה של המברשות של פרו...
    והוא אמר לי אתמול שאני צריך להפסיק עם השטיפות פה האלו בכלל לאיזה 4-5 חודשים עד שאולי זה יעבור לי הצהוב הזה בשייניים...ורציתי לשאול בכלל על איזה משחה את ממליצה להשתמש בה??במה את משתמשת??
    הוא אמר לי לעבור רק למשחת שיניים שמלבינה...ורק לעשות משחה בלי יותר מדי תוספות ורציתי לשאול מה את אומרת??הוא צודק??או שאפשר פעם בשבוע לעשות ליסטרין מבלי שזה ייפגע לי בשיניים?.

מחכה לתשובה ויום טוב.

שלומי כהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו