מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותאריק31/10/2011
שלום רב,
ברצוני להתייעץ
ביום שישי החלו לי כאבים בחצי מהפנים צד שמאל,תוך כדי כאבים באזור של עקירה כירוגית של שן בינה שעברתי לפני שנתיים,השיתוק בהרגשה של רידום חצי מהפנים,כאב ואי יכולת לפתוח את הפה ממש גדול ואי יכולת לפתוח את העיינים נראה כאילו משהו גורם לי לסגור אותם בכוח.ואני כן מצליח לסגור אותם.יש כאבים במצח חזקים מאד,ובאזור הלחי.כמו נמלים על חצי מהשפה כולל בלחי.באזור הלחי מעלה גם קיים כאב.ואתמול נראה לי שהיה גם מעיין הקרנה לצד השני.באזור של העין היה מעיין כאב.הכאבים של האזור של השן נעלמו עד אתמול שהייתי אצל רופא שיינים.
הרופא שיינים ביצע שני צילומים הוא לא מצא כלום ובדיפקה על השיינים שאמרתי שיש כאב הוא טוען שבשן שליד השן שעוקרה ככל הנראה בטיפול שורש שהיה לפני שנתיים נשאר עדיין שורש ויש דלקת בקצה השורש ואולי צדק.זהו רק חשד והביא לי אנטיבוטיקה.משם הלכתי ישירות לרופאת משפחה ואמרתי לה שמיום חמישי יש לי חצי פנים משותקות וכמו מורדמות והרגשה שהן נפוחות .וכאבי תופת יש לי .כולל הראש ומאחורי הראש אבל רק בצד אחד חוץ מהמצח שכולו כואב.היא אמרה שזה יכול להיות
פציאליס .אבל היא נוטה ללכת עם הרופא למרות שלא הבינה למה הוא אבחן אותי בצורה זו אם בצילום לא ראו כלום.ולגבי הפצילאיס היא אמרה לי כל עוד אין לך פנים נפולות אין לך את זה.אבל אולי בעוד כמה ימים זה יקרה.רוצה לדעת האם זה נכון? שיכול להיות שיש דלקת או סדק בשורש גם אם כבר עברתי טיפול שורש במקום לפני שנתיים? ובצילום לא ראו כלום?אודה לתגובה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד``ר עדי אריאלי01/11/2011שלום ירון,
איני יכול לענות ללא בדיקה. פנה לרופא המשפחה או למיון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?