לסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת
    רוני
    07/05/2007

שלום רב,
    יש לי בעיה כבר כמה חודשים בלסת. זה התחיל בסתם קליקים מוזרים עד שזה הגיע למצב שלא יכלתי לפתוח את הפה עד הסוף.. עכשיו אני יכולה לפתוח אותו רק קצת ואם אני רוצה לפתוח אותו עד הסוף אני צריכה להזיז את הלסת התחתונה שמאלה ואז לפתוח. זה גורם לי לכאבים באוזן (ימין) וגם לכאבי ראש וקושי לאכול.. אני מרגישה ממש כאילו הלסת התפרקה לי.
    רציתי לשאול אם זה יכול להיות קשור לחור בשן או משהו כזה ואם אני צריכה ללכת קודם לרופא שיניים ורק אז לכירורג או שזה לא משנה? כי קבעתי תור לרופא שיניים אבל הוא לעוד שלושה שבועות וממש כואב לי..

תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסת

הוספת תגובה

• בעיה במפרק הלסת

ד``ר גלית כהן
    08/05/2007

הבעיה אותה את מתארת קשורה למפרק הלסת. אין ולא יכול להיות קשר לחור בשן. בעיות במפרק מטופלות ע"י מומחים לכירורגיה פה ולסת או רופאים נוספים המטפלים ספציפית במפרק הלסת. במצב בו את נמצאת רצוי לפנות למומחה מתאים ולא לרופא שיניים כללי.

בברכה ד"ר גלית כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

רוני
    08/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו