רגישות לאחר שימוש בפרודונטקס..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לאחר שימוש בפרודונטקס..
    יניב
    05/11/2011

עברתי טיפול אצל שיננית לפני מספר ימים,יש לי דלקת בחניכיים,בבית מרקחת המליצו לי על המשחה הזו,לאחר שימוש של שלושה ימים אני רואה שיפור בחניכיים עם זאת יש רגישות בשיניים.
    השאלה היא אם הרגישות נובעת מטיפול אצל השיננית או משימוש במשחה?
    קראתי שהסודיום הוא יכול להיות גורם לרגישות.

*השימוש במשחה היה בשילוב עם משחת קולגייט שבתמונה
    *בכל צחצוח השתמשתי קודם בקולגייט בשביל הרעננות ולאחר שטיפה השתמשתי בפרודונטקס.
    *השימוש היה כשלושה ימים 2-3 פעמים ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות לאחר שימוש בפרודונטקס.. - תגובה

ד''ר שרון מרקו-כהן
    06/11/2011

שלום רב
    הידע של הרוקחים במרכיבי משחות השיניים ובאופן פעילותן הינו מוגבל ביותר, ומונע בעיקר מטעמים מיסחריים. שום משחה לא מסלקת דלקת חניכיים. רק ניקוי מקצועי וציחצוח קפדני יעילים בכך.
    הרגישות נובעת אולי מחשיפת שורש השן שארע לאחר שהחניכיים הנפוחים התכווצו וירדו. הדלקת פחתה, כפי נראה, בעיקבות סילוק האבנית, והציחצוח שלך.
    על מנת, לטפל ברגישות השיניים - יש לגשת לרופא שיניים ולבדוק מה הסיבה לכך, ולשלול בעיות של עששת, שגם י עלולה לגרום לרגישות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי,תודה רבה לך.

יניב
    06/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו