דלקת בשם = עקירה תמיד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשם = עקירה תמיד?
    אמיר
    10/11/2011

שלום,

הייתי לאחרונה אצל רופא שיניים מהקופת חולים. אחרי שעשיתי צילומים הוא הסתכל ואמר שהוא רואה שיש לי דלקת בשן בינה עליונה מצד ימין. אני לעומת זאת לא חש בכאב שם או משהו מיוחד. יש לי דימום בצחצוח ובגלל זה הגעתי לבדיקה (מיד עשו לי שיננית כי לא עשיתי מספר שנים).

מה שלא ברור לי זה שהוא ראה את הדלקת בצילומים ומיד אמר "צריך לעקור". לא ברור לי העניין, אנחנו במאה ה-21, הטסנו אנשים לחלל, כל העולם מקושר באינטרנט, הרפואה התקדמה באלפי צעדים מאיפה שהייתה לפני מאה שנה. אבל עדיין יש לי דלקת אז זה מיד אומר עקירה? מה קרה לאיזה משחה לשים? או לקחת אנטיביוטיקה? זריקה משהו? כל דבר אחר מאשר יאללה עוקרים את השן. יש מצב שההחלטה שלו לא הייתה לגמרי אותנטית ואולי הושפעה על ידי הקופת חולים?

אשמח לשמוע דעה נוספת בעניין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשם = עקירה תמיד?

הוספת תגובה

• דלקת בשם = עקירה תמיד? - תגובה

ד``ר גלית כהן
    14/11/2011

עקירה היא כל מקרה לגופו.
    לא עוקרים כל שן שיש בה דלקת, אם זאת שיני בינה עוקרים הרבה יותר, כי אין להן מקום בפה בד"כ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו