טיפול שורש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שורש
    ענת
    17/11/2011

שלום
    לפני כשנה עשיתי טיפול שורש בשן והיה לי רגישות קלה בשן . עכשיו הרגישות גברה ומרגישה מעט כאב ויש בחניכיים מין כדור מתחת לשן
    הלכתי לרופא שטיפל בי אמר לי שיש דלק ותצתרכי ניתוח דרך החניחיים לניקוי השורש.
    פחדתי מהניתוח והלכתי לעוד רופא צילם לי את השן ואמר לי שהטיפול שורש לא טוב וחייבים לעשות חידוש טיפול שורש
    הניתוח הזה יעלה לי הרבה כסף האם אני חייב לשלם על זה ועל טעות של רופא שעשה טיפול שורש לא טוב .
    פניתי למרפאה איפה שעשיתי טיפול שורש אמרו לי שהטיפול טוב ושזה קורה לפעמים ושנהיה דלקת ושאני חייבת לשלם על ניתוח
    השאלה שלי מי חייב לשלם על הניתוח הזה אני או הרופא ,
    למרות ששילמתי סכום מכובד ואני מרגישה שעובדים עלי
    ושאלה שנייה מה עדיף לעשות ניתוח מהחניכיים או הוצאת הכתר והמבנה .
    אודה לכם אם תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול שורש

הוספת תגובה

• טיפול שורש

ענת
    20/11/2011

שלום
    שלחתי לכם שאלה בנוגיע לטיפול שורש ועוד לא קיבלתי תשובה מכם
    אני באמת מחכה לתשובה שלכם תודה אם תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול שורש - תגובה

ד''ר שרון מרקו-כהן
    27/11/2011

שלום רב
    כדאי להבדק על ידי מומחה לטיפולי שורש, שיחליט אם קודם לבצע חידוש. למומחה לטיפולי שורש יש לרוב את הידע והמיכשור לבצע טיפולים מורכבים באחוזי הצלחה גבוהים יותר. (ראיתי שזו גם התשובה שענו לך בפורום טיפולי השורש)
    אחוזי ההצלחה של טיפול שורש (כמו כל טיפול רפואי) אינם 100%, כך שלעיתים גם טיפול שבוצע כיאות, עלול להכשל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו