מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אני עושה?ל.23/11/2011
הייתי אצל האורטודנט שלי ואני לקראת הורדת הגשר ..
והיה לי שבר קטן בשן השמאלית הקדמית (בחלק התחתון שלה), האורטודנט במקום להגיד שיש אפשרות של להשלים את זה וכו', פשוט חתך לי את שתי השיניים הקדמיות מלמטה ..
עכשיו השיניים שלי ממש ממש ממש הפכו למכוערות, גם השיניים הקדמיות מגיעות לאותו קו שמגיעות השיניים האחרות ..
יש תמונה להמחשה ללפני שהוא חתך ואחרי (התמונה של הלפני הייתה לפני כמה חודשים).. מה אני עושה במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
ל.23/11/2011....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריבועים
שלומי כהן31/01/2012שלום.ערב טוב.
שלום רב.ערב טוב לכולם.
אהה..רק רציתי לשאול האם הריבועים/הקוביות שהבחור הזה העלה בתמונה..אכן עוזרים..
ומיישרים את השיניים?.
כי זה מה שיש לי...זה מה שהאורתודונט שלי בקניון מלחה בירושלים שם לי בפה.....בדיוק ריבועים כמו של הבחור הזה שהעלה פה למעלה...
ואני לא חושב שזה מיישר את השיניים...ורציתי לשאול אם בסוף זה מיישר אותם והשיניים יראו אחרת בסוף??
מחכה לתשובה והמשך ערב טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן27/11/2011שלום רב
המצב ״אחרי״ נראה תקין לגמרי. לעיתים עדיף לקצר, ולעיתים עדיף להשלים ולהאריך. הכל תלוי במצב הסגר. יתכן שהרופא שלך חשב שאם הוא ישלים את השבר, השחזור ישבר בשל הסגר, ולכן העדיף ״ליישר״ את הקו הלהבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללי-הריבועים
שלומי כהן01/06/2012שלום רב.היי.אחה"צ טובים ושבת שלום.
שלום.היי..רק רציתי לשאול האם הריבועים/הגשר שהבחור הזה העלה בתמונה..אכן טובים ועוזרים??
הם באמת מיישרים את השיניים???
כי גם לי יש כאלו ממש כמו של הבחור הזה.....ואני די בחששות לגבי התוצאות שיהיו אחרי שיורידו לי את זה ואני כבר שנה ומשהו עם זה..
ולא נראה לי שזה עוזר בדיוק(אני מטופל במרפאת שיניים אקרמן בקניון מלחה אצל ד"ר רפי לב) ורציתי לשאול האם הם טובות הריבועים האלו??
נ.ב- רציתי לשאול אם יש אורתודונט כמו הרופא שלי בקניון מלחה בירושלים והוא לא מופיע באתר של אגודת האורתודונטים בישראל אז אני צריך לדאוג??
מחכה לתשובה ושבת שלום לכולם.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?