תזוזת שיניים ורווחים חדשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזוזת שיניים ורווחים חדשים
    עטיה
    24/11/2011

שלום ,
    אני בן 25 ולאחרונה אני מבחין בתזוזה של השיניים הקדמיות , גם העליונות וגם ותחתונות ושן אחת למטה זזה כלפי חוץ מה שגרם לשן העליונה המקבילה גם כן לזוז קצת וזה גרם לרווח חדש בין השיניים הקדמיות העליונות והרווח הוא רק בחלק הקרוב לחניכיים , מה יכולים להיות הסיבות לכך והאם אפשר לחזיר את המצב לקדמותו ?
    נ.ב.
    אני עובר טיפול של הקצעות שורשים והולך לפנות למומחה חניכיים כי קראתי שרווחים חדשים שקרובים לחניכיים יכולים להעיד על מחלת חניכיים .

תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תזוזת שיניים ורווחים חדשים - תגובה

ד''ר שרון מרקו-כהן
    27/11/2011

שלום רב
    אכן יתכן שמחלת חניכיים גרמה להתבדרות של השיניים הקידמיות. יש שיטות להחזירן למקומם. כדאי לפנות למומחה לשיקום הפה או לאורטודנט
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל ..

עטיה
    27/11/2011

אינני יודע אם אני כן סובל ממחלת חניכיים , זו היא המסקנה שלי לאחר קריאת כמה דברים באינטרנט , ועוד להוסיף שאינני סובל למשל מדימום בזמן צחצוח !

במקרה ונתגלתה מחלת חניכיים האם החזרת מצב השיניים לקדמותו היא דרך braces או שיש שיטות אחרות שהם "בלתי נראות לעין" ?

תודה רבה ,
    עטיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל .. - תגובה

ד''ר שרון מרקו-כהן
    27/11/2011

שלום רב
    ישנן שיטות פשוטות יותר. יש לבדוק את המצב: של החניכיים, של הסגר ושל מיקום השיניים, ולהחליט על הטיפול בהתאם לבעיה המאובחנת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל .. - תגובה

ד''ר שרון מרקו-כהן
    27/11/2011

אגב, אם המרווחים שעליהם אתה מדבר, אינם בין השיניים, כי אם נובעים מנסיגה קלה של מפפילות החניכיים, הרי שכאן הפיתרון אינו אורטודונטי, ולעיתים אין פיתרון בכלל. נסיגה של רקמת החניכיים שבין השיניים נובעת ממספר סיבות: מחלת חניכיים, שימוש אגרסיבי עם חוט ועוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו