אני פשוט בהלם מהקופת חולים שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פשוט בהלם מהקופת חולים שלי
    עדי מסרי
    05/12/2011

במשפחה שלנו יש היסטוריה של מחלות חניכיים, שיניים לא חזקות ,חורים וכדומה,אני לא יודעת אם זה גנטי או לא,אבל זה מאפיין אותנו!
    בכל מקרה כנראה שהתפתחה לי שוב דלקת בשן בינה, יש לי פוביה מרופאי שיניים ואני עושה טיפולים רק בהרדמה מלאה,קבעתי תור לרופא שישלח אותי לצילום פנורמי ושאז אני אוכל לקבוע תור להוצאה של השן,קבעתי דרך האינטרנט,אבללללללל התור כנראה לא נקלט, יצאתי מהעבודה במיוחד להגיע בזמן,ועוד יש לי כאבים וזה מעצבן,אבל התור לא נקלט,ואמרו שיכניסו אותי בין מטופלים,בסוף חיכיתי שעה וארבעים!!!!!!!!!!1 ולא היה טעם שאחזור לעבודה,זה ממש מעצבן הדברים האלו!
    ולשאלתי : האם ניתן לחיות עם דלקות חוזרות בשיני בינה,אם לוקחים אנטיביוטיקה אחת לשנה שנתיים? השן שלי כלואה ואני ממש פוחדת לעבור טיפול עקירה אפילו בהרדמה מלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם כאן אין תשובה,ממש בא לי

עדי מסרי
    06/12/2011

לעשות כמו בפרסומת של הבנקאות ההיברידית ולשבור את המסך,הטלפון וכל מה שמזכיר לי טכנולוגיה עלק מתקדמת!
    מתי תבינו,גם אתם הרופאים,שאנחנו הפציינטים רוצים יחס אישי,כמו שאנחנו רוצים משאר המקומות בהם אנו מקבלים שירות?
    אם בנק הבין את הסמר הזה מהלקוח אז רופאים עוד יותר צריכים להבין!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם כאן אין תשובה,ממש בא לי - תגובה

ד''ר שרון מרקו-כהן
    07/12/2011

שלום רב
    אם השן כלואה לגמרי, לרוב אין דלקות. רק אם היא כלואה חלקית, יש דלקות, אך העקירה פשוטה יותר. על הפחד את צריכה להתגבר (או להתבגר...) בעצמך.
    ליחס אישי, כדאי אולי ללכת לרופא שיניים פרטי ולא לקופת חולים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו