מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני פשוט בהלם מהקופת חולים שליעדי מסרי05/12/2011
במשפחה שלנו יש היסטוריה של מחלות חניכיים, שיניים לא חזקות ,חורים וכדומה,אני לא יודעת אם זה גנטי או לא,אבל זה מאפיין אותנו!
בכל מקרה כנראה שהתפתחה לי שוב דלקת בשן בינה, יש לי פוביה מרופאי שיניים ואני עושה טיפולים רק בהרדמה מלאה,קבעתי תור לרופא שישלח אותי לצילום פנורמי ושאז אני אוכל לקבוע תור להוצאה של השן,קבעתי דרך האינטרנט,אבללללללל התור כנראה לא נקלט, יצאתי מהעבודה במיוחד להגיע בזמן,ועוד יש לי כאבים וזה מעצבן,אבל התור לא נקלט,ואמרו שיכניסו אותי בין מטופלים,בסוף חיכיתי שעה וארבעים!!!!!!!!!!1 ולא היה טעם שאחזור לעבודה,זה ממש מעצבן הדברים האלו!
ולשאלתי : האם ניתן לחיות עם דלקות חוזרות בשיני בינה,אם לוקחים אנטיביוטיקה אחת לשנה שנתיים? השן שלי כלואה ואני ממש פוחדת לעבור טיפול עקירה אפילו בהרדמה מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם כאן אין תשובה,ממש בא לי
עדי מסרי06/12/2011לעשות כמו בפרסומת של הבנקאות ההיברידית ולשבור את המסך,הטלפון וכל מה שמזכיר לי טכנולוגיה עלק מתקדמת!
מתי תבינו,גם אתם הרופאים,שאנחנו הפציינטים רוצים יחס אישי,כמו שאנחנו רוצים משאר המקומות בהם אנו מקבלים שירות?
אם בנק הבין את הסמר הזה מהלקוח אז רופאים עוד יותר צריכים להבין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם כאן אין תשובה,ממש בא לי - תגובה
ד''ר שרון מרקו-כהן07/12/2011שלום רב
אם השן כלואה לגמרי, לרוב אין דלקות. רק אם היא כלואה חלקית, יש דלקות, אך העקירה פשוטה יותר. על הפחד את צריכה להתגבר (או להתבגר...) בעצמך.
ליחס אישי, כדאי אולי ללכת לרופא שיניים פרטי ולא לקופת חולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?