כאבים חזקים בטיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים בטיפול
    גלעד
    05/12/2011

שלום רב,

לפני שבוע הגעתי בעקבות כאבים חזקים בלסת התחתונה לטיפול חירום,
    איבחנו אצלי דלקת בשן והכינו אותי לביצוע של טיפול שורש מכיון ומדובר בשן שכבר עברה "סתימה עמוקה" בעבר ובנוסף נתנו לי מרשם של אנטיביוטיקה מוקסיפן פורטה 500 לשבוע כל 8 שעות כדור.

כעבור יומיים הכדורים הורידו לי משמעותית את הכאבים והכאב נשאר ממוקד בשן הדורשת טיפול.
    יש לציין שטיפול השורש שנקבע לי היה כשבועיים אחרי שקיבלתי את המרשם וכאשר
    נגמרו לי הכדורים שאלתי אם אני צריך לקבל עוד לקראת הטיפול ומסרו לי שאין צורך.
    כלומר שבוע לפני הטיפול ללא אנטיביוטיקה .

היום עברתי את הטיפול הכל עבר בסדר עד שלב "הפצירה" שברגע שהמחט נגעה בעצב הרגשתי כאב בילתי סביל שדרש ממני להפסיק לשניה את הטיפול,
    (דבר זה התרחש מספר רב של פעמים במהלך הטיפול.)

הבנתי שלפעמים במקרה של דלקת יש כושי להרדים ב100% אבל במידה והאיתי ממשיך לקחת אנטיביוטיקה זה לא היה עוזר יותר לכאבים ולדלקת?
    (קיבלתי מספר זריקות במהלך הטיפול אך כלום לא עזר)

עוד שבוע אני עובר המשך טיפול שורש שחולק עקב קושי שלי ושל המטפל:

1.האם אני צריך לקחת אנטיביוטיקה?

2.כאשר ביציעו לי את הסטימה הזמנית גם החדירו תרופה האם היא תעזור לכך שלא יהיו לי כאבים בטיפול הבא?

3.במידה והכאבים כלכך חזקים האם יש דרך נוספת למנוע אותם?

תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים בטיפול

הוספת תגובה

• כאבים חזקים בטיפול - תגובה

ד''ר שרון מרקו-כהן
    07/12/2011

שלום רב
    האנטיביוטיקה לא תעזור לכאבים. לעיתים יש קושי להרדים עצב דלקתי, ולכן הכאב. סביר להניח שבפעם הבאה זה לא יכאב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו