שינוים בשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוים בשיניים
    מירב
    06/12/2011

לפני כחודש היתה לי תאונת עבודה ונפגעתי בראש בחלק השמאלי. רוב הזמן חשתי נוקשות במפרק לסת שמאל. נבדקתי על ידי רופא פה ולסת שעשה לי צילום פנורמי ולדבריו הצילום תקין ואין שברים. בימים האחרונים אני חשה שינויים בשיניים כאילו לוחצות אחת על השניה בעיקר בשתי הקדמיות.
    כמה זמן לאחר מכה יכול להיות שינויים בלסת / שיניים ?
    תודה
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוים בשיניים

הוספת תגובה

• שינוים בשיניים - תגובה

ד''ר שרון מרקו-כהן
    07/12/2011

שלום רב
    יתכן שהשיניים הם במפרק, לא בלסת או בשיניים. לכן יתכן שהשיניים לא ניסגרות כמו בעבר ולכן הלחץ. כדאי להבדק שוב, וכדאי לבצע צילום סטטוס, לא פנורמי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים

מרב
    08/12/2011

תודה על תשובתך
    מה יראה צילום הסטטוס. הרי אין צילום קודם אצל רופא הפה ולסת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים - תגובה

ד''ר שרון מרקו-כהן
    09/12/2011

את מתלוננת על בעיה בשיניים. כדי לראות את השיניים בצורה טובה, צילום פריאפיקלי (כפי שנעשה בצילום סטטוס) מדגים טוב יותר את השיניים (בעיקר הקידמיות) מאשר צילום פנורמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו