קשיים בהרדמה בטיפולי שיניים- דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בהרדמה בטיפולי שיניים- דחוף!
    רוני
    22/12/2011

שלום.

אני בת 24. בריאה.
    כילדה עברתי טיפולי שיניים בהרדמה מקומית והכל היה בסדר.

לפני מספר שנים ביקרתי במרפאת השיניים לצורך עקירת שן בינה. באופן מוזר, הרופא פשוט לא הצליח להרדים את האזור והטיפול ארך זמן רב והיה כרוך בכאבים בלתי נסבלים.

השבוע הגעתי למרפאה לטיפול שורש. גם במקרה הזה, הרופאה לא הצליחה להרדים אותי, אפילו לאחר שהזריקה עוד חומר הרדמה. היא התחילה את הטיפול, אך לא יכלה להשלים אותו כיוון שהרגשתי הכל (!) ולא יכולתי לעמוד בזה.
    לדבריה, אין מה לעשות ואני אצטרך לטפל בשן גם אם אני לא נרדמת.

כתוצאה משני המקרים הנ"ל פיתחתי טראומה של ממש, ואני לא מסוגלת לשוב ולבקר במרפאת השיניים.

שאלתי: האם יש איזשהו פיתרון למקרים כמו שלי? כמובן, שאפשרות של הרדמה כללית היא המילוט האחרון מבחינתי, ואני מעדיפה להיעזר בשיטות אחרות אם יש כאלו.

אודה על תשובתכם בהקדם,
    רוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשיים בהרדמה בטיפולי שיניים- דחוף! - תגובה

ד``ר גלית כהן
    22/12/2011

חסרים פרטים חיוניים. האם בין 2 המקרים טיפלת בשיניים בהרדמה מקומית וזה עבד? כי יכול להיות שבשני המקרים הללו היתה דלקת מקומית באזור וזה מקשה על הרדמה מקומית. במקרה כזה בתור הבא לטיפול השורש לא תהיה כבר בעיה. האפשרות הזו רבה יותר סבירה מהעובדה שהרדמה לא משפיעה עליך.
    אבל הכל יתכן ואם באמת הרדמה מקומית לא מתאימה לך נכון לשקול הרדמה כללית, שהיא היום טיפול בטוח ביותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! לשאלתך-

רוני
    22/12/2011

לא ביקרתי אצל רופא השיניים בין שני המקרים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! לשאלתך- - תגובה

ד``ר גלית כהן
    22/12/2011

אז כנראה בסבירות הרבה יותר גבוהה הקושי בהרדמה נובע מנוכחות דלקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו