שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    שיר
    28/12/2011

בת 33 בריאה, תקפה אותי דלקת גרון בצד אחד ובאותו זמן נפיחות לחי וככל הנראה אבצס שהיה רדום כמעט שנה ולא עקרתי והתפרץ בחניכים מעל 3 שינים שצריכות עקירה, קיבלתי מרופא השינים אוגמנטין 500 3 פעמים לטיפול ב2 הדלקות, היום היום השלישי הגרון עבר השיניים עדיין קצת נפוח הכאב הופחת, נקבע לי תור לעקירה היום אך מאחר שעוד לא החלים ביקשתי להמתין שתרד הנפיחות מהלחי וילך הכאב למרות טענת הרופא שאפשרי לעקור גם במצב הזה....כי אני תחת אנטיביוטקה, דבר שלא נראה לי הגיוני, שאלתי האם זה נכון? האם עוקרים בנפיחות ודלקת ושנית מאחר ויש חג הוא יוכל לעקור לי רק ברביעי הבא וביקש שאסיים 5 ימים ואפסיק עם הכדורים ויום רביעי נעקור מה שאומר בעצם שבעת העקירה של 3 השיניים לא אהיה עם כיסוי אנטיביוטי , שאלתי האם כל המהלך נכון והאם אני לא לוקחת סיכון בעצם שאני מסיימת טיפול ועוקרת 4 ימים לאחר מכן ללא כיסוי כשהדלקת הזו הייתה עקשנית וחמורה וכואבת עד מאוד ובמזל לא הגעתי לניקוז כירוגי כי לקחתי תאנטיביוטיקה יחסית בזמן, תודה על תשובתכם המהירה וסליחה על אורך השאלה ושנה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר עדי אריאלי
    29/12/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו