שאלה אל כתר זמני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה אל כתר זמני
    ירין
    29/12/2011

שלום לכם היום בפעם הראשונה בחיים אני מתחיל סידרה של טיפולי שיניים מדובר בטיפול שורש ומבנה 2 כתרי חרסינה סליחה אל הבורות אבל אם אני משלם כסף אל כתר החרסינה ושאר הטיפולים מדוע אני צריך לשלם גם אל הכתר הזמני הרי הוא יהיה אצלי בפה רק 3 שבועות עד שכתר חרסינה יהיה מוכן אני בדקתי אצל 3 רופאי שיניים וכולם אמרו שצריך לשלם גם אל הכתר הזמני סליחה אל השאלה אבל אני באמת לא יודע למה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה אל כתר זמני

הוספת תגובה

• שאלה אל כתר זמני - תגובה

ד``ר גלית כהן
    02/01/2012

הכתר הזמני הוא פשוט שלב בביצוע הכתר הקבוע. המחיר הוא חלק ממחיר הכתר הקבוע. אם תגיע לרופא עם כתר זמני תשלם עליו שוב, כי אתה לא משלם בעצם על הכתר הזמני, אלא על ביצוע השלב הראשון הראשון של השחזת השן. הכתר הזמני הוא כיסוי לשמירה על השן שלא תזוז עד שהכתר הקבוע יסתיים.
    הסיבה שהמחיר מפוצל לשני שלבים נובעת מכך שלעיתים יש פער של חדשים בין שלב ההשחזה לביצוע הכתר הסופי. במקרים של ניתוחי חניכיים, שתלים וכד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו