כתרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתרים
    חיים
    08/01/2012

לד"ר שלום עשיתי שני כתרים בשניים טוחנות עליונות ואני מרגיש כי בשן אחד הפנימית העליונה בצד הפנימי הכתר לא יושב בתוך החניכיים אלא יש הפרש גובה.וכן בכתר השני הוא סדוק (כך אני מרגיש וכן יש לציין כי הרופא טעה במדידה ולכן הוא שייף את הכתר המון ) ושאלתי היא הרופא אומר שהוא שם דבק קבוע לא זמני האם יש מה לעשות עם הכתר או שאם הוא יוציא אותו הוא עלול לשבור את המבנה .וכן אני ביקשתי כתר עם מתכת חצי אצילי האם יש דרך לדעת שזה מה שקיבלתי..
    בתודה חיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתרים

הוספת תגובה

• כתרים - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    08/01/2012

שלום חיים,
    כתרים שמודבקים בדבק קבוע אינם יכולים להיות מוסרים אלא באמצעות מקדח ואז יש צורך בחדשים. העובדה שהרופא היה צריך לבצע התאמות רבות אינו מעיד בהכרח שהמדידה הייתה לא נכונה. סוג המתכת יכול להבדק אך לשם כך יש לשלוח את הכתר למעבדה והכתר יהרס תוך כדי- כלומר עלייך לסמוך על רופא השיניים שלך. כמובן שאם הכתרים סדוקים או לא מותאמים אז יש להוציאם ולבצע תיקון או עבודה חדשה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו