מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צחצוח שינייםשלומי כהן08/01/2012
שלום לכולם.ערב טוב.
שלום לכולם.היי. אהה רציתי רק לשאול כמה דברים...ואני צריך ייעוץ במשהו:
1) רציתי רק להגיד שדווקא בשנה האחרונה אז השיניים שלי נהיו צהובות כאלו.עכשיו אין לי מושג למה זה כך וזה קצת מפריע לי..
אני ממש לא מעשן....אני בן 18.5...לא מעשן בכלל,לא שותה קפה,לא מעשן נרגילה ולא שותה שתייה "חריפה".....אני ממש לפעמים שותה קולה וקצת ממש קצת רד-בול,אקסל ובלו.
ובדר"כ בבקרים אני שותה תה.עכשיו רציתי לשאול האם התה או הקולה משפיעות על צבע השיניים??ואני מצחצח פעמיים ביום....
בערב לפני השינה ובבוקר לפני שאני הולך לביה"ס..............אז יש לתה/קולה או רד בול וכל זה השפעה על צבע השיניים??
2) רציתי להגיד שאני יש לי ריבועים בפה...ריבועים קטנים..לא גדולים....ורציתי לשאול האם זה מה משנה או לא משנה לגבי התוצאה בסוף..שהשיניים יתיישרו???כי אני בכלל לא חושב שמה ששמו לי בפה זה בכלל יעזור......נראה לי שסתם שמו לי ברזלים בפה ולקחו על זה כסף....אז רציתי לשאול אם אתם מכירים את זה ואם אתם יודעים שבסוף זה יתיישר השיניים??
3) סתם רציתי רק להגיד שאני הפסקתי עם כל המי פה והכל..אני כרגע מצחצח בערב לפני השינה עם משחת שיניים קולגייט טוטאל + מי פה קולגייט פלאקס סנסטייב למרות שאין לי שיניים רגישות או חניכיים רגישות..וממש קצת אבל ממש עם מי פה אלמקס...
ובבוקר שאני קם אז רק משחת שיניים קולגייט טוטאל.....אז רציתי לשאול אולי בגלל המי פה שהוזכרו פה צבעו לי את השיניים..בשנה האחרונה??ואני רוצה להדגיש ולהגיד שבכל השנים מאז שאני בגיל אפס אף פעם לא היו לי שיניים עם צבע כזה כמו השנה האחרונה וזה ממש מפריע לי...
מחכה לתשובה ותודה רבה..
שלומי כהן.
נ.ב- רציתי לשאול אם אני מצחצח טוב ונכון??זה טוב??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחצוח שיניים - תגובה
ד``ר עדי אריאלי08/01/2012שלום שלומי,
שינוי בצבע השיניים הוא תהליך הדרגתי שמתרחש לאורך החיים ומושפע גם מתזונה ומהרגלים כמו עישון. איני יכול לענות על שאלותייך ללאבדיקה. ככלל עלייך לצחצח שיניים פעמיים ביום ולהשתמש בחוט דנטלי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)