כתר קבוע שנפל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר קבוע שנפל
    ירין
    08/01/2012

שלום לכם היום נפל לי כתר זורקינייה שהיה לי בפה כמעט שנתיים ומחר אני צריכה ללכת לרופא כדי לטפל השאלה האם אפשר להחזיר כתר זורקינייה שנפל אחרי שנתיים והאם אפשר לטעון לרשלנות רפואית כי שרופא שיניים הרכיב לי את הכתר הוא המליץ לי דווקא אל הסוג הזה שהיה הרבה יותר יקר מכתר חרסינה רגיל ולטענתו הוא טוב יותר וחזק יותר מכתר חרסינה לציין כי יש לי 3 כתרי חרסינה בפה כבר 12 שנה והם מעולים והם לא נפלו או נשברו אני מרגישה מאוד מרומה דווקא שעשיתי את הזרקינייה הוא נפל והכתרים הרגילים החזיקו מעמד הרבה שנים השאלה שלי אלייך כרופא שיניים בכיר בתחום האם באמת יש לי עילה לתביעה בבית המשפט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתר קבוע שנפל

הוספת תגובה

• כתר קבוע שנפל - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    12/01/2012

שלום דניאלה,
    ניתן להדביק מחדש את הכתר רק אם הסיבה היא כישלון של ההדבקה ואין ממצאים אחרים כמו עששת, שברים בשן או בכתר וכו'. לגבי שאלתך המשפטית- הםורום שלנו נותן ייעוץ רפואי ולא משפטי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו