מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי פה קורסודיל שימוש ממושך, מסוכן?רונן10/01/2012
שלום רב ותודה מראש על העזרה.
אני בחור בן 30 וכשאני נמצע מין אוראלי לבחורה לרוב יוצאות לי אפטות בפה.
עכשיו יש לי חברה קבוע ואני מעוניין לבצע בה מין אוראלי כמה פעמים בשבוע לפחות, התחלתי להשתמש במי פה "קורסודיל" לאחר הפעולה ועושה רושם שדי עוזר להפחית את תופעת האפטות אחרי קראתי והמליצו לי לא להשתמש בזה יותר מ 2-3 בשבוע כי זה עלול לעשות נזק, אשמח לדעת כמה פעמים בשבוע אוכל להשתמש ב "קורסודיל" אחרי שאבצע מין אוראלי ואם יש דרך להפחית את התופעות לוואי של המי פה אם אשתמש בזה 4-5 פעמים בשבוע.
יש אולי מי פה אחר פחות מזיק מזה שאוכל להשתמש באופן קבוע אחרי שאבצע מין אוראלי כדי שלא יצאו לי אפטות בפה? אשמח לכל עצה אפשרית שתוכל לעזור לי בנושא.
תודה רבה לעוזרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי פה קורסודיל שימוש ממושך, מסוכן? - תגובה
ד``ר עדי אריאלי12/01/2012שלום רונן,
לרוב לא מומלץ להשתמש בתכשיר המכיל כלורהקסידין (כמו קורסודיל) למשך של יותר משבועיים רצוף. אתה יכול להשתמש במי פה אחרים ולשלב מדי פעם גם מי פה שמכילים כלורהקסידין. אגב, הקשר בין אפטות, מין אורלי ושימוש במי פה כפתרון לא מוכר בספרות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?