הוספת עצם...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספת עצם...
    מתיתיהו
    11/01/2012

שלום!
    במהלך הצעת מחיר לשל נאמר לי שיש מצב שתוך כדי התהליך הרופא יחליט שצריך להוסיף עצם..כך שהעלות הזו לא כלולה בהצעת המחיר
    לאחר שסיימנו את הכנסת השתל התבקשתי להוסיף עוד כ1500 שח על הוספת עצם
    הוסבר לי כמות החומר ייש לומר הכמות הקטנה..)שהרופא שם לאחר שהבריג את השתל,היא נקראת הוספת עצם והחומר הוא יקר (חומר שהוא לא מין החי...)
    שאלתי היא האם זאת הפרוצדורה התקינה והאים לזה התכוון המשורר באומרו "הוספת עצם"
    תודה
    מתיתיהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספת עצם...

הוספת תגובה

• הוספת עצם... - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    12/01/2012

שלום מתיתיהו,
    לעיתים במהלך השתלה קיים צורך בהוספת עצם, וזו פרוצדורה מקובלת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך ל"הוספת עצם"

מתיתיהו
    13/01/2012

שלום דר עדי ותודה על התגובה המהירה
    אנסה למקד את השאלה
    אני מבין שלפעמים תוך כדי הכנסת השתל צריך להוסיף עצם
    שאלתי היא האם הוספת העצם מתבצעת לאחר הברגת השתל ,מכוון שזה מה שהרופא ענה ככשאלתי אותו מתי בדיוק הוא הוסיפ לי עצם , הוא טען שלאחר הברגת השתל הוא השתמש בחומר במרקם רך בצבע בהיר וטען שחומר זה יקר מאוד והוספת החומר היא לא כלולה בהצעת המחיר ועל כך גבה ממני עוד 1500 שח
    זאת לאחר שכבר שילמתי 5000 שח על כל התהליך
    לא ברור לי למה אך יצאתי בתחושה לא טובה במין בהרגשה ש"עקצו" אותי " וניצלו את היותי "הדיוט"... ממש כפי שיוצאים לעיתים ממוסך... :)
    תודה
    מתיתיהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך ל"הוספת עצם" - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    13/01/2012

לפעמים מוסיפים עצם לפני החדרת השתל , כמו בפרוצדורה שנקראת הרמת סינוס. לפעמים מוסיפים עצם לאחר החדרת השתל בכדי לעצב את אנטומיית העצם ולקבל כיסוי מושלם של השתל בעצם. הרבה פעמים נתקלים בצורך בהוספת עצם במהלך הניתוח מבלי שניתן היה לדעת זאת מראש. לסיכום, אתה יכול להירגע- נראה שהרופא רצה רק בטובתך.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו