מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוספת עצם...מתיתיהו11/01/2012
שלום!
במהלך הצעת מחיר לשל נאמר לי שיש מצב שתוך כדי התהליך הרופא יחליט שצריך להוסיף עצם..כך שהעלות הזו לא כלולה בהצעת המחיר
לאחר שסיימנו את הכנסת השתל התבקשתי להוסיף עוד כ1500 שח על הוספת עצם
הוסבר לי כמות החומר ייש לומר הכמות הקטנה..)שהרופא שם לאחר שהבריג את השתל,היא נקראת הוספת עצם והחומר הוא יקר (חומר שהוא לא מין החי...)
שאלתי היא האם זאת הפרוצדורה התקינה והאים לזה התכוון המשורר באומרו "הוספת עצם"
תודה
מתיתיהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת עצם... - תגובה
ד``ר עדי אריאלי12/01/2012שלום מתיתיהו,
לעיתים במהלך השתלה קיים צורך בהוספת עצם, וזו פרוצדורה מקובלת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך ל"הוספת עצם"
מתיתיהו13/01/2012שלום דר עדי ותודה על התגובה המהירה
אנסה למקד את השאלה
אני מבין שלפעמים תוך כדי הכנסת השתל צריך להוסיף עצם
שאלתי היא האם הוספת העצם מתבצעת לאחר הברגת השתל ,מכוון שזה מה שהרופא ענה ככשאלתי אותו מתי בדיוק הוא הוסיפ לי עצם , הוא טען שלאחר הברגת השתל הוא השתמש בחומר במרקם רך בצבע בהיר וטען שחומר זה יקר מאוד והוספת החומר היא לא כלולה בהצעת המחיר ועל כך גבה ממני עוד 1500 שח
זאת לאחר שכבר שילמתי 5000 שח על כל התהליך
לא ברור לי למה אך יצאתי בתחושה לא טובה במין בהרגשה ש"עקצו" אותי " וניצלו את היותי "הדיוט"... ממש כפי שיוצאים לעיתים ממוסך... :)
תודה
מתיתיהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך ל"הוספת עצם" - תגובה
ד``ר עדי אריאלי13/01/2012לפעמים מוסיפים עצם לפני החדרת השתל , כמו בפרוצדורה שנקראת הרמת סינוס. לפעמים מוסיפים עצם לאחר החדרת השתל בכדי לעצב את אנטומיית העצם ולקבל כיסוי מושלם של השתל בעצם. הרבה פעמים נתקלים בצורך בהוספת עצם במהלך הניתוח מבלי שניתן היה לדעת זאת מראש. לסיכום, אתה יכול להירגע- נראה שהרופא רצה רק בטובתך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?