מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהשיר28/01/2012
בת 33 צריכה לעבור 3 עקירות של שיניים טוחנות עליונות שיש בהם דלקת כרונית, ויש לי 2 שאלות: זכור לי כי לפני שנים שעשיתי עקירה שם לי הרופא בתוך החור לפני שהוא תפר איזה גוש כזה עם ריח לא נעים ומזכרוני הוא אמר שזה מכיל חומר אנטיביוטי ומחטא ומזרז את ההחלמה במקום אשמח מאוד לדעת מה שמו של הדבר הזה או של משהו דומה לזה ששמים במקום העקירה לפני שתופרים חוץ מפד גזה..
שאלה שניה היא: יש לי באופן קבוע נפיחות קלה באזור האף בצד שמעל אותם שינים זו כבר נפיחות של המון זמן לפעמים יותר לפעמים פחות עם נזלת מימית מאותו נחיר, רופא אףא וזן גרון אמר שהנפיחות היא מהאף ומהרירית הנפוחה בזמן נזלת..ורופא השינים אמר הכל מהשיניים..האם יכול להיות קשר בין נזלת מימית ונפיחות ליד האף בחלק העליון לבין הדלקות שינים. תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר גלית כהן30/01/2012יכול להיות קשר בין דלקת בשיניים עליונות לריריות הסינוס.
יש מגוון של חומרים ששמים באזורי עקירה לאחר עקירה. הרופא בוחר בחומר המתאים ולעיתים בוחר לא לשים כל חומר, לפי המצב ולפי התוכנית העתידית של האזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?