שאלה - הלבנת שיניים ביתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - הלבנת שיניים ביתית
    אבי
    29/01/2012

שלום רב
    אני מעוניין לבצע הלבנת שיניים ביתית.
    שמעתי על מוצרים כגון Crest White Stripes וXantia
    מה מומלץ מביניהם? האם יש עוד מוצרים בשוק שעדיפים על המוצרים שציינתי??

השיניים שלי תקינות, עשיתי בדיקה לפני ההלבנה

אשמח לשמוע תשובות
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה - הלבנת שיניים ביתית

הוספת תגובה

• שאלה - הלבנת שיניים ביתית - תגובה

ד``ר גלית כהן
    30/01/2012

מהמוצרים הנמכרים על המדף שאני מכירה הסטריפים של קרסט יעילים מאד, אבל כמובן אינו מכירה את כל המוצרים הנמכרים בבתי המרקחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• crest whitestrips

קרן
    10/02/2012

כיום, המוצרים הקיימים בפארמים להלבנת שיניים לא מבוססים על מי חמצן (קרבמיד פרוקסיד, הידרוגן פרוקסיד) שזהו החומר המלבין אלא על חומרים שוחקים שן שיכולים לעזור בהסרה או מניעת הכתמה חיצונית הנגרמת מעישון, קפה, תה וכד'. רק מי חמצן יכולים לחלחל פנימה לשכבת הדנטין (השכבה הפנימית יותר בשן האחראית על הגוון הצהוב). אני משתמשת רבות בפסים המלבינים של crest whitestrips. עושים עבודה מצויינת. כנס לאתר של קרסט וראה את הסוגים השונים הקיימים ובחר לך את המתאים. הפסים לא נמכרים בארץ ויש להזמינם באינטרנט או אם אתה מכיר מישהו מארה"ב שיכול לשלוח (נמכר בכל דראגסטור. מחירים נעים בין 30 ל 50 דולר בערך). גם הזולים עושים עבודה טובה. אם כתבת שאין לך בעיות בשיניים (רגישות רבה, חשיפת שורשים) הרי שכדאי להזמין אך האחריות עלייך, כי ההלבנה לא מבוצעת במרפאה. יש לזכור, שבשימוש בפסים, יש לקרוא היטב הוראות שימוש ולא להילחץ אם מופיעה רגישות בשיניים (זו רגישות זמנית שעוברת. במקרה שמופיעה, להפסיק ליום יומיים ואז לחזור להשתמש). בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו