שאלון אצל רופא שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלון אצל רופא שיניים
    משה
    02/02/2012

שלום,
    היום הלכתי לביקור אצל רופא השיניים. זה רופא חדש, והוא ביקש שאמלא טופס בריאות. זה שאלון סטנדרטי כזה, ומלאתי כאלו בעבר, אבל הפעם שמתי לב שאחת השאלות היתה האם אני הומו/בי סקסואל.
    התלבטתי אם להעיר לו על כך, אבל בסוף החלטתי שלא.

האם זה נהוג?
    איזה צורך יש לרופא השיניים לדעת על נטיותי המיניות?
    אני מחוץ לארון, ואין לי בעיה להגיד שאני הומו, אבל אני לא מבין לצורך מה נשאלת השאלה הזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלון אצל רופא שיניים

הוספת תגובה

• שאלון אצל רופא שיניים - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    07/02/2012

שלום משה,
    בשאלון במרפאתי אין את השאלה הזו.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסמוזה הפוכה

מישל
    23/06/2012

שלום משה .
    אינני רופא שיניים, אולם אוכל ללא כל בעיה לפרט לך מדוע רופא השיניים שאל אותך , באמצעות השאלון הרפואי, האם אתה הומוסקסואל . המדובר בטכניקה ובפרקטיקה ידועה ומוכרת אשר נועדה, בדרך מתחכמת, לזהות האם אתה נשא איידס . לאור העובדה שהומואים הם האוכלוסיה עם הפוטנציאל הגבוהה ביותר להידבק באיידס, אזי רופאי השיניים מנסים לאתר מבעוד מועד אוכלוסיה מסוג זה ולאחר מכן, ובמקרה והתשובה תהיה חיובית, יתפרו לך הצעת מחיר כזו שלא תוכל לעמוד בה או שתראה לך מופרזת בעליל - דבר אשר יגרום לך לעזוב את המרפאה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו