מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גשרשי10/02/2012
שלום רב!!!
אני מטופל אצל רופא שיניים שמעוניין לבצע לי גשר חרסינה בין השיניים 24-14
אני צריך לעקור שיניים 12,21,22,23 . הייתי מעוניין לדעת.....?
• האם לגשר מחוברים 8 כתרים שלמעשה מכסים את כל השיניים? (כולל 13,11)
• הרופא נתן לי הצעת מחיר = X על 8 כתרים. ובנוסף הוא הוסיף לי סעיף קצת משונה בתשלום - סה"כ הלחמה מיוחדת = Y .שאלתי אותו מה הפירוש הלחמה מיוחדת? אז הוא אמר לי שהוא שולח למעבדה בחו"ל ששם הם עושים את הגשר ובנוסף הם מבצעים הלחמה מיוחדת בגשר. (האם קיים מושג כזה וזה לא צריך ליהיות כלול במחיר הכתרים?????)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גשר - תגובה
ד``ר גלית כהן12/02/2012הגשר יחבר את כל 8 השיניים, זה הרעיון של גשר.
תמחור הוא דבר שונה ממרפאה למרפאה, כל רופא וצחשיביו הוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגשר
שי13/02/2012לא הבנתי יחבר??? השאלה שלי היא אם השיניים 13 ו-11 שלא עברו השחזה כי הן בריאות גם יהיו עטופות בגשר/כתר... כאילו אני לא יראה אותם בראי?????
תודה מראש (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?