טיפול כואב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול כואב
    שלי
    18/02/2012

בבדיקה שגרתית אצל רופא השיניים שלי אמר לי הרופא שאחת השיניים שבורות וצריך לתקן בטיפול שלמעשה הוא כמו לבצע סתימה רגילה. יש לציין שמעולם לא הרגשתי כאב כלשהו בשן הזו הגם שמדי פעם הבנתי בלשון במה שנראה כמו שבר קטן ולא משמעותי.
    מאז הטיפול הרגשתי כאבים לא גדולים מדי באותה השן ולא ייחסתי להם משמעות כיון שרציתי לתת להם הזדמנות להחלים מאליהם.

כעבור כמה שבועות בתוך שעה החלו כאבים בלתי נסבלים בשן שהצריכו אותי לעזוב את מקום העבודה וליסוע וטיפול מיידי.
    הרופא אמר לי שאין שום בעיה בסתימה וייתכן שאולי היא רק נעשתה בצורה "גבוהה" מדי ולכן הלחץ על השן גדול מעל שאר השיניים כאשר אני סוגר את הלסת מכיון שהיא הראשונה שסופגת את סגירת הלסתות..
    אותו רופא עשה לי שיוף ואכן הכאבים חלפו פחות או יותר.
    עבר שבוע מאז והכאבים חוזרים להיות כמקודם (כרגע נסבלים) ואני חושש שברגע אחד, כמו שכבר קרה, הכאבים יתגברו פתאום לרמה בלתי נסבלת.

האם מה שהרופא אמר לי סביר וקורה תדיר? האם לא מדובר בטיפול לא מוצלח? הרי לפני הטיפול לא חשתי בשום כאב ורק מאז הטיפול התחילו הכאבים. אולי הרופא ההוא מנסה לכסות על טיפול כושל של רופא עמית שלו מאותה המרפאה..?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול כואב

הוספת תגובה

• טיפול כואב - תגובה

ד``ר גלית כהן
    21/02/2012

מחייב בדיקה,
    אכן קורה שסתימה נותרת גבוהה ( בגלל ההרדמה בזמן הטיפול) וזה גורם לכאב, הורדת הגובה מסייעת מהר.
    סתימות לא מצליחות תמיד, ולאחר סתימה עמוקה לעיתים צריך טיפול שורש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו