מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול כואבשלי18/02/2012
בבדיקה שגרתית אצל רופא השיניים שלי אמר לי הרופא שאחת השיניים שבורות וצריך לתקן בטיפול שלמעשה הוא כמו לבצע סתימה רגילה. יש לציין שמעולם לא הרגשתי כאב כלשהו בשן הזו הגם שמדי פעם הבנתי בלשון במה שנראה כמו שבר קטן ולא משמעותי.
מאז הטיפול הרגשתי כאבים לא גדולים מדי באותה השן ולא ייחסתי להם משמעות כיון שרציתי לתת להם הזדמנות להחלים מאליהם.
כעבור כמה שבועות בתוך שעה החלו כאבים בלתי נסבלים בשן שהצריכו אותי לעזוב את מקום העבודה וליסוע וטיפול מיידי.
הרופא אמר לי שאין שום בעיה בסתימה וייתכן שאולי היא רק נעשתה בצורה "גבוהה" מדי ולכן הלחץ על השן גדול מעל שאר השיניים כאשר אני סוגר את הלסת מכיון שהיא הראשונה שסופגת את סגירת הלסתות..
אותו רופא עשה לי שיוף ואכן הכאבים חלפו פחות או יותר.
עבר שבוע מאז והכאבים חוזרים להיות כמקודם (כרגע נסבלים) ואני חושש שברגע אחד, כמו שכבר קרה, הכאבים יתגברו פתאום לרמה בלתי נסבלת.
האם מה שהרופא אמר לי סביר וקורה תדיר? האם לא מדובר בטיפול לא מוצלח? הרי לפני הטיפול לא חשתי בשום כאב ורק מאז הטיפול התחילו הכאבים. אולי הרופא ההוא מנסה לכסות על טיפול כושל של רופא עמית שלו מאותה המרפאה..?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול כואב - תגובה
ד``ר גלית כהן21/02/2012מחייב בדיקה,
אכן קורה שסתימה נותרת גבוהה ( בגלל ההרדמה בזמן הטיפול) וזה גורם לכאב, הורדת הגובה מסייעת מהר.
סתימות לא מצליחות תמיד, ולאחר סתימה עמוקה לעיתים צריך טיפול שורש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?