שאלה חשובה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!!!
    רחלי
    24/02/2012

לפני שבועיים הייתי אצל רופאת שיניים שהלהיבה אותי לעשות סתימה לבנה קטנה לשן קידמית שנשבר הקצה שלה לפני 20 שנה, זה משהו רפואי..שלשום הייתי אצלה שוב כיוון שלא היה לי נוח עם הסתימה, היא היתה מורגשת מדי בלעיסה וכו'. הרופאה ליטשה את השן וכשהגעתי הביתה ראיתי שהיא ממש ליטשה את השן ונהיה כתם לבן. השאלה שלי היא האם היא פגעה לי בשן, כלומר הזיקה? היא טוענת שזה הצבע של השן. אך מעולה לא היה לי כתם כזה. שאלה נוספת היא האם אפשר שהפגיעה היא לא רק באימייל השן? איך אפשר לדעת? אני מאוד מוטרדת כי היתה לי כוונה רק אסתטית. דבר נוסף האם יש מצב להוריד את הסתימה? האם הסתימה היא כבר חלק מהשן ולא ניתן להוריד? ובכלל יש מצב שיהיה לי שם חור? (נאמר לי שסתימה לבנה לא כ"כ טובה ועלולה לגרם לחורים?! נכון) אשמח מאוד לתשובה..אני מאוד מודאגת!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!!!

הוספת תגובה

• שאלה חשובה!!! - תגובה

ד``ר גלית כהן
    25/02/2012

סתימה לא יכולה לגרום לחור. אם ההשלמה מפרחעה ניתן להוריד אותה. לא הגיוני שהויע "כתם לבן" לאחר ליטוש, סביר יותר שהיה שם קודם וכוסה בחומר של סתימה. בד"כ הכתמים הללו הם פגמים באמייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו