טיפול שיננית ע"י רופא השיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שיננית ע"י רופא השיניים
    אילן
    09/04/2012

כל רופא שיניים שבו טיפול שיננית נעשה ע"י שיננית מקצועית, ארך לא פחות ממחצית השעה. אבל כשמדובר ברופא השיניים שמבצע את הטיפול הזה, משך הטיפול מתקצר פלאים- 10 או 15 דקות לכל היותר. האם רופא השיניים מקצועי יותר בטיפול הזה? לא בטוח.
    לי נראה שרופאים כאלה פשוט חוסכים את השכר של השיננית ומעדיפים לעשות זאת בעצמם. ומכיוון שאין זו ההתמחות העיקרית שלהם, נוצרת הרגשה של טיפול חפיף. זה מביא אותי תמיד לפסול רופאי שיניים שאולי הם טובים, אבל ברגע שאין להם שיננית עצמאית, זה מפריע לי.
    עד כמה אני צודק במחשבה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול שיננית ע"י רופא השיניים - תגובה

ד``ר גלית כהן
    10/04/2012

זו הכללה ולכן אני לא יכולה אפילו להתייחס. אין ספק ששינניות עושות ניקוי הרבה יותר מרופאי שיניים. מצד שני כל רופא שיניים למד לעשות ניקוי בזמן לימודיו, ויותר מכך לשינניות אסור לפתוח מרפאה עצמאית, הן חייבות לעבוד בפיקוח שח רופא שיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכללה, אבל יש בה פואנטה

אילן
    10/04/2012

זה ברור ששיננית אינה יכולה לפתוח מרפאה בלבד והכוונה לשיננית שעובדת תחת פיקוח של רופא שיניים.
    דרך אגב, אותה הרגשה יש לי כשאני מגיע למרפאה שבה הציוד נראה כאילו הוא מימי "אנו באנו".
    אני מבין שציוד חדש לטיפול שיניים הוא ציוד יקר, אבל המראה של הכורסאות העתיקות האלה עם כל האביזרים הישנים מסביב - לא עושה לי טוב (ומבחינתי מעיד משהו גם על הרופא).
    עם זאת, אני מסכים שמה שנאמר בהודעות שלי אין בו לרמוז לגבי מיומנותו של הרופא לתפקיד שלו. יכולים להיות רופאים מצויינים עם ציוד ישן ושאינם מעסיקים שיננית.
    בקטע השיווקי - הם מפספסים. ומכיוון שהיום הרבה זה עניין של שיווק, ההפסד בסופו של דבר הוא שלהם, כי ברכילות של מטופלי שיניים, איכות הציוד היא אחד הנושאים העיקריים בשיחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו